Alfemo, Milano'dan 5 yeni anlaşmayla döndü

Mobilya Dekorasyon Dergisi - Mobilya Dekorasyon - Dergi - Yayın - İletişim - Dergi - furniture - wood - design - dizayn - aksesuar - kenarbandı - edgeband - makine -woodworking - woodworkingmachinery - fair - mobilya fuarları - woodworking machinery - ahsap makineleri- glue-yapıştırıcı tutkal-

Alfemo, Milano'dan 5 yeni anlaşmayla döndü

18-04-2014
Alfemo, Milano'dan 5 yeni anlaşmayla döndü
Dünya mobilya sektörüne yön veren Uluslararası Milano Mobilya Fuarı'nda, özgün tasarımları ve yeni çocuk markası Kids&Teens'i sergileyen Alfemo, fuardan 5 yeni anlaşmayla döndü.

Küresel bir marka olma yolunda emin adımlarla ilerlediklerini dile getiren Alfemo'nun Genel Müdürü Ramazan Davulcuoğlu, "Profesyonel ziyaretçileri dünyaca ünlü pek çok markayla aynı platformda buluşturan Milano Mobilya Fuarı'na hem koleksiyonlarımızı tanıtan ana standımız hem de genç ve çocuk mobilya markası Kids&Teens'e özel standımız ile bu yıl 3. kez katıldık. Yurtdışından birçok önemli ismin ziyaret ettiği standımız büyük ilgi gördü" dedi.

Fuarın oldukça başarılı olduğunu ifade eden Davulcuoğlu, "Fuarda 5 yeni anlaşmaya imza attık. Mobilya endüstrisi ve markalarının en kıymetli vitrini olarak kabul ettiğimiz Milano'da ürünlerimizin, tasarımlarımızın beğenilmesi bizi oldukça memnun etti. Bugün geldiğimiz noktada Türk tasarımlarının da dünya ölçeğinde söz sahibi olabileceğini göstermiş olduk. Almanya, İtalya gibi mobilya endüstrisine yön veren ülkelerden biri olmak artık bizler için hayal değil" açıklamasında bulundu.
yazar

E-bülten için e-posta bırak