AKDENİZ ÇİVİ ile Zemin Kaplama Uygulamalarını Kolaylaştırıyor

Mobilya Dekorasyon Dergisi - Mobilya Dekorasyon - Dergi - Yayın - İletişim - Dergi - furniture - wood - design - dizayn - aksesuar - kenarbandı - edgeband - makine -woodworking - woodworkingmachinery - fair - mobilya fuarları - woodworking machinery - ahsap makineleri- glue-yapıştırıcı tutkal-

AKDENİZ ÇİVİ ile Zemin Kaplama Uygulamalarını Kolaylaştırıyor

13-11-2014
AKDENİZ ÇİVİ ile Zemin Kaplama Uygulamalarını Kolaylaştırıyor
Ağaç ? Ahşap ürünlerinin bir kolu olan Zemin kaplama bir mekânın kuşkusuz en çok kullanılan ve dikkat çeken bölümüdür. Zemin malzemesi seçerken, mekânın estetik bütünlüğü kadar kullanılan malzemenin fonksiyonelliğini de göz önünde bulundurmaları gereken döşeme ustalarına teknolojik kolaşlıklar sağlayan AKDENİZ ÇİVİ, aynı zamanda kullanıcılara da sağlamlık garantisi veriyor.
AKDENİZ ÇİVİ, daha önce kullanılan çivi çekiç gibi alışılagelmiş montaj sistemi yerine, şimdi ustalara %100 sağlamlık sunan Brad Çivi ve Havalı Brad çivi tabancalarını sunarken dünyada en yaygın olan uygulama sistemlerinin Türkiyede henüz istenilen oranda kullanılıyor olmamasının büyük bir kayıp olduğunu ifade ediyor.

Firma yöneticileri, ahşap sektörünün oldukça hassas bir sektör olduğunu ifade ederek özellikle parke uygulamalarında ne yazık ki nihai tüketicilerin, görselliği ön planda tutarak uygulamadaki işçiliği önemsemediklerinin altını çizerken, uygulamada yapılan yanlışların zamanla doğabilecek sorunlara zemin hazırladığını önemli vurguluyorlar. Brad çivi ve tabancaları ile bu sorunları asgariye indirdikleini belirtirken aynı zamanda, ustalar için de en önemli şey olan zaman tasarrufunu da sağladıklarına dikkat çekiyorlar.

En büyük misyonlarının güvene dayalı, kalıcı ve uzun süreli iş ilişkileri kurarak, ürettikleri ve ithal ettikleri ürünleri müşterilerine -nihai tüketicilere- sunan, güvenilir ve sürekli gelişen bir firma olduklarını hatırlatan ve 35 yıldır sektördeki tecrübesine dayanarak Türk ustalarını teknoloji ile buluşturmayı kendisine ilke edindiğini söyleyen AKDENİZ ÇİVİ, dünyanın her yerinden ayrı ürün grupları getirerek ve üreterek ahşap sektöründe de istedikleri yeri almaktan büyük onur ve gururla duyduklarını da ifade diyor.
yazar

E-bülten için e-posta bırak