AİMSAD 1. Olağan Genel Kurulu Tüyapta Ağaç İşleme Makineleri 2014 Fuarı Sırasında Yapıldı

Mobilya Dekorasyon Dergisi - Mobilya Dekorasyon - Dergi - Yayın - İletişim - Dergi - furniture - wood - design - dizayn - aksesuar - kenarbandı - edgeband - makine -woodworking - woodworkingmachinery - fair - mobilya fuarları - woodworking machinery - ahsap makineleri- glue-yapıştırıcı tutkal-

AİMSAD 1. Olağan Genel Kurulu Tüyapta Ağaç İşleme Makineleri 2014 Fuarı Sırasında Yapıldı

13-11-2014
AİMSAD 1. Olağan Genel Kurulu Tüyapta Ağaç İşleme Makineleri 2014 Fuarı Sırasında Yapıldı
Bu yıl kuruluan Türk makina sektörünün yeni oluşumu Ağaç İşleme Makine ve Yan Sanayisi İş Adamları Derneği (AİMSAD), Ağaç İşleme Makinesi 2014 Fuarı sırasında Tüyap Beylikdüzü Fuar ve Kongre Merkezi Karadeniz salonunda 29 Eylül Pazartesi günü saat 16.30?da gerçekleştirdiği ilk olağan genel kurulunda başkanlığa yeniden kurucu genel başkan olan Mustafa S. Erol?u getirdi.

Orta Anadolu İhracatçılar Birlikleri (OAİB), Makine ve Aksamları İmalatçıları Birliği (MAİB) Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Dalgakıran, TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Ünal, Genel Müdür Yardımcısı Hakan Mirgün ve Avrupa Ağaç İşleme Makinesi İmalatçıları Federasyonu (EUMABOIS) Başkanı Ambrogio Delachinin de hazır bulunduğu ve birer de konuşma yaptığı ve oldukça dinamik ve hararetli konuşmaların yapıldığı toplantıda yapılan seçimler sonrasında bir de kokteyl verildi.

AİMSAD Genel Sekreteri Gamze Altınyay tarafından açılan genel kurulun ilk konuşmasını da gerçekleştiren Geçici Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Sabri Erol, genel kurula yeni yönetim dönemi taslak faaliyet programını, proje önerilerini ve tahmini bütçeyi sundu. Yapılan görüşmeler ve hararetli konuşmalar sonrasında yeni yönetim, denetim ve mesleki etik kurulları seçimi yapıldı, birkaç tüzük maddesi yeniden düzenlendi.

Dernek üyelerine teşekkür eden Mustafa S. Erol, AİMSADın sektördeki hiçbir firmaya kapıyı kapamadığını, makina üreticilerinin yanısıra, makina ithalatçıları, ve el aleti üreticilerinin de derneğe alınacağını ve en kısa sürede ulusal ve uluslararası kurumlar nezdinde, başta EUMABOIS olmak üzere üyelik başvurularının yapılacağını belirtti. Daha sonra katılımcı ve konuklar oldukça sıcak bir atmosfer içerisinde geçen koktelde sektörün sorunları ve en son gelişmeler konusunda bilgi alışverişinde bulundular.
yazar

E-bülten için e-posta bırak