AGT Türkiye’de İlk Kez Compact CDF Levha Üretimine Başladı

Mobilya Dekorasyon Dergisi - Mobilya Dekorasyon - Dergi - Yayın - İletişim - Dergi - furniture - wood - design - dizayn - aksesuar - kenarbandı - edgeband - makine -woodworking - woodworkingmachinery - fair - mobilya fuarları - woodworking machinery - ahsap makineleri- glue-yapıştırıcı tutkal-

AGT Türkiye’de İlk Kez Compact CDF Levha Üretimine Başladı

12-10-2022
AGT Türkiye’de İlk Kez Compact CDF Levha Üretimine Başladı
Ahşabı teknoloji ile buluşturan marka AGT, Compact CDF Levha üretimine başladı. Bu sektörde Türkiye’de bir ilki gerçekleştiren AGT, panel, profil ve parke ürünlerindeki uluslar arası tecrübesini Compact CDF Levha sektöründe de değerlendirmeyi planlıyor. Markadan yapılan açıklamaya göre AGT Compact CDF levhaları suya dayanıklı ve E0 değerinde üretiliyor.

AGT Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek, en son üretim teknolojisini yüksek, kaliteli ve sürdürülebilir malzemelerle birleştiren en yeni levha çözümlerinden birisi olan Compact CDF’i üretmeye başladı. Türkiye’de üreticisi olmayan bu malzemenin üretimi ile AGT, Türkiye’de bir ilki gerçekleştirdi. Özellikle iç mekânda mimarlara ve tasarımcılara hitap eden Compact CDF Levha kübik bölmeler başta olmak üzere farklı alanlarda dekorasyon malzemesi olarak, yanı sıra yemekhane, okul sıraları vb. toplu kullanım alanlarındaki yatay mobilya ihtiyaçlarında sıklıkla tercih edilen bir madde olarak biliniyor.

AGT Compact CDF levha, suya dayanıklı, kolay işlenebilir ve çizilme direncine sahip fonksiyonlarıyla dikkat çekiyor. 5 kıtada 1000’den fazla noktada iç mekân ahşap çözümleri sunan şirket, Compact CDF levha pazarına ilk etapta Beyaz, Siyah, Koyu Antrasit, Gri, Krem, Sarı ve Ahşap tonlarıyla giriş yapıyor. AGT tüm kaplamalı ürün ailesinde olduğu gibi CDF’i de E0 değerinde üretiyor. Sürdürülebilirliğe büyük önem veren kuruluş, sıfır atık politikası ve yenilenebilir enerji ile üretim yapıyor.

AGT İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Çetinkaya yeni yatırımlarıyla ilgili şunları söyledi: “AGT olarak daima değer katma vizyonuyla hareket ediyor, AR-GE süreçlerimizde teknoloji ve inovasyona yeni yatırımlar yapmaya devam ediyoruz.  CDF ailesine ait Compact CDF levhayı üreten tek yerli marka olmanın verdiği gururla, yeni ürünümüzün ailemize ve sektörümüze hayırlı olmasını diliyorum. Bu alanda da AGT kalitesinden ödün vermeden, çok güzel işler başaracağımıza eminim. Yeni ürünümüzün gelişiminde ve üretiminde emeği geçen tüm AGT çalışanlarını ayrıca tebrik ederim.

Bilgi İçin: Nuray Artış / nuray.artis@agt.com.tr

yazar

Nesip Uzun-editor yazısı

E-bülten için e-posta bırak