AĞAÇ İŞLEME MAKİNALARI ve İNTERMOB 2011 İçin Geri Sayım Başladı

Mobilya Dekorasyon Dergisi - Mobilya Dekorasyon - Dergi - Yayın - İletişim - Dergi - furniture - wood - design - dizayn - aksesuar - kenarbandı - edgeband - makine -woodworking - woodworkingmachinery - fair - mobilya fuarları - woodworking machinery - ahsap makineleri- glue-yapıştırıcı tutkal-

AĞAÇ İŞLEME MAKİNALARI ve İNTERMOB 2011 İçin Geri Sayım Başladı

24-10-2011
AĞAÇ İŞLEME MAKİNALARI ve İNTERMOB 2011 İçin Geri Sayım Başladı
Sektörün en büyük fuarları olma özelliklerinin yanı sıra, Avrasya’nın en büyük etkinliklerinden olan Ağaç İşleme Makinesi 2011 ve İntermob 2011 fuarları kapılarını 15 – 19 Ekim 2011 tarihleri arasında açıyor.
Türkiye ve yakın çevredeki hedef pazarın yanısıra, dünya makina ve mobilya endüstrisi pazarlarının lider isimleri, her yıl Tüyap'ın Beylikdüzü fuar ve kongre merkezinde buluşarak, Ağaçişleme Makinesi ve Intermob fuarlarının büyük bir şenliğe çevirir.
Fuarcılık devi Tüyap A.Ş.'nin bu global organizasyonu, bu yıl ilk kez yeni fuar salonlarını da kapsayacak biçimde tam 98.000 m2 üzerinde yer alan 12 holü kapsayacak olup, yeni düzenin fuarın katma değerini artırması beklenmektedir.
EKİN Yayın Grubu'nun basın partneri olduğu etkinlik Avrupa Ağaçişleme Makine Üreticileri Federasyonu EUMABOIS ve Türk Mobilya Aksesuar Sanayicileri Derneği MAKSDER tarafından desteklenmektedir. Son üç yıldır Amerikan Kereste İhracatçıları Birliği AHEC'in geniş bir katılım gerçekleştirdiği bu önemli etkinliğin basın partnerliğini de her yıl olduğu gibi yine EKİN Yayın Grubu üstlenmektedir.
Uluslararası basın davetlerinin yanısıra kurucu üyesi olduğumuz MAKSDER'in fuar sırasında gerçekleştireceği bir dizi etkinliğe kadar pek çok aşamasında imzamızın bulunduğu Ağaçişleme Makinası ve Intermob fuarlarının, bu yıl sektörün hem katılım hem de ziyaret rekorlarını kırması bekleniyor. 32 yıllık tecrübesi, bilgi birikimi ve 60 farklı sektöründe yılda 100'ün üzerinde ihtisas fuarına ev sahipliği yapan Tüyap'ın bu yıl 24.cüsünü gerçekleştireceği bu uluslararası etkinlik Türk ahşap ve mobilya sanayinin neredeyse tarihi ile özdeş olup, makina ve el aletlerinden yarı mamül ürünlere, üretimde kullanılan hammadde, malzeme, ekipman ve donanımdan hizmet sektörüne kadar oldukça geniş bir portföye hitap etmektedir.
1979 yılında kurulan Tüyap, kuruluşundan bu yana hazırladığı 60 farklı sektörde 986 yurtiçi ve 30 ülkede 119 yurtdışı fuar ile 74 ülkeden 200.213 firmaya hizmet vermiştir. Bu yıl fuarda yayın grubumuzunda organizasyonu içerisinde yer aldığı, AHEC semineri, MAKSDER Tasarım Yarışması ödül töreni ve Uluslararası Mobilya Tedarik Sektörü Yayıncıları Birliği'nin kuruluş toplantısı bulunmaktadır.
yazar

E-bülten için e-posta bırak