AFS, Simfleks Ürün Yelpazesiyle İntermob Fuarına Katıldı

Mobilya Dekorasyon Dergisi - Mobilya Dekorasyon - Dergi - Yayın - İletişim - Dergi - furniture - wood - design - dizayn - aksesuar - kenarbandı - edgeband - makine -woodworking - woodworkingmachinery - fair - mobilya fuarları - woodworking machinery - ahsap makineleri- glue-yapıştırıcı tutkal-

AFS, Simfleks Ürün Yelpazesiyle İntermob Fuarına Katıldı

13-11-2014
AFS, Simfleks Ürün Yelpazesiyle İntermob Fuarına Katıldı
SİMFLEKS markası ile hortum ve endüstriyel flexible kanal sektörüne hizmet sunan AFS Boru Sanayi A.Ş, geniş ve yenilikçi ürün yelpazesini 27 Eylül- 01 Ekim tarihleri arasında TÜYAP 17. Uluslararası Mobilya Yan Sanayi, Aksesuarları, Orman Ürünleri ve Ahşap Teknolojisi Fuarı?nda ziyaretçileriyle paylaştı.
20 yılı aşkın süredir flexible hava kanalı üreten AFSnin hortum ve endüstriyel flexible kanal markası Simfleks; talaş, duman, gaz ve benzeri atıkların aktarımında kullanılıyor. Endüstriyel hortumların ahşap işleme, metal işleme, kaynak ve yüzey temizleme, cam, çimento, seramik, kâğıt ve otomotiv endüstrilerinde kullanıldığını dile getiren AFS Boru Sanayi A.Ş Yurtiçi Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Bahadırhan Tari, Ürünlerimize gösterilen ilgi her yıl daha yeni ve farklı projeleri hayata geçirebilmemiz için bizi heyecanlandırıyor. Çok farklı alanlarda kullanılabilme avantajına sahip, sağlam yapısıyla kullanım kolaylığı sağlayan Simfleks ile önümüzdeki yıllarda da katılımcı olmaya ve inovatif ürünlerimizi sunmaya devam edeceğiz dedi.

Simfleksin ağır koşullar ve endüstriyel uygulamalarda; talaş, duman, partikül vb. tahliyesinde rahatlıkla kullanılabileceğini kaydeden Tari, Ürünlerimizi müşterilerimize hiçbir kargo ücreti ödetmeksizin, adrese teslim ayrıcalığı ile stoklarımızdan sunuyoruz. Çevre dostu termoplastik polyester poliüretan, PVC ve yanmaz silikon malzemelerden değişik çap ve boylarda üretilen hortumlarımız, endüstriyel flexible kanallarımız ve gerçekleştirdiğimiz Ür-ge ve Ar-ge çalışmaları ile Simfleks olarak hizmet ve kalitede en iyiyi hedefliyoruz şeklinde konuştu.

Simfleks ürün yelpazesinin hortum ve endüstriyel flexible kanal olarak iki seride toplandığını dile getiren Tari, en zor şartlarda dahi aşınmaya dayanıklı hortumların birçok endüstriyel uygulama için pratik çözümler sunarak, hizmet verdiğini hatırlattı.

Yüksek çekme dayanımı gerektiren alanlarda Simfleks hortumların rahatlıkla kullanılabildiğini belirten Tari, delinmeye ve kimyasallara karşı dirençli olmalarının yanında vakum ve üflemede yüksek basınç dayanımına sahip olduklarını söyledi.

Aşınma direnci yüksek Simfleks hortumların, düşük elektriksel iletkenlik ve yüksek mekanik özellikler gibi avantajları da bünyesinde barındırdığını kaydeden Tari, yüksek negatif ve pozitif basınç dayanımı gerektiren uygulamalarda kullanıldığına değindi.Simfleks hortumların en önemli kimyasal avantajlarının yağ ve gres yağı direnci, mikrobiyolojik dayanım, hidroliz dayanımı, ozon direnci, oksidasyon dayanımı, non-polar solvent dayanımı, ek katkılar ile UV direnci ve yanmazlık sağlanabilmesi olduğunu anlatan Tari, Almanya DIN4102-1 standardına göre yapılan testler sonucunda kolay alev almayan anlamına gelen B1 sınıfı sertifikaya sahip olduklarını bildirdi.

Üretildikleri kumaşın çeşidine göre Simfleks endüstriyel flexible kanalların farklı sıcaklık dayanımlarına sahip olduğunu söyleyen Tari; ezilme, çekme, delinme, sürtünme gibi en zor şartlara dayanıklı ve uzun ömürlü endüstriyel flexible kanalların hareketli uygulamalarda, aşınmaya karşı avantaj sağlayan galvaniz klipsle artırılmış dayanım özelliğine sahip olduğunun altını çizdi. Galvaniz klipsin endüstriyel flexible kanala çok yüksek pozitif ve negatif basınçta çalışabilme yeteneği kazandırdığına işaret eden Tari, klipsli endüstriyel flexible kanalların herhangi bir yapıştırıcı kullanmadan kesintisiz olarak üretilebildiğini vurguladı.

Simfleks endüstriyel flexible kanalların havalandırmanın son derece önem taşıdığı kapalı otopark, maden, yer altı tünelleri ve alt geçitlerde kullanıldığının altını çizen Tari, zor şartlarda dahi hava akışı sağlayabilmesinin yanında güçlü ve dayanıklı olduğunu da sözlerine ekledi.

Simfleksin endüstriyel uygulamalarda katı, sıvı, gaz haldeki malzemelerin aktarımına uygun olarak tasarlandığını belirten Tari, Esnek yapısıyla kullanım kolaylığı sağlayan, sızdırmaz yapıya sahip Simfleks hortumlarımız ve endüstriyel flexible kanallarımız ile tüm endüstriyel uygulamalar için profesyonel bir tercih olarak biliniyoruz. Yurtiçi ve yurtdışında Simfleks hortum ve endüstriyel flexible kanal denildiğinde akla gelen ilk isim olma vizyonu ile fuarda yer aldık diyerek sözlerini tamamladı.
yazar

E-bülten için e-posta bırak