1976’den Bu Yana Üretiyoruz

Mobilya Dekorasyon Dergisi - Mobilya Dekorasyon - Dergi - Yayın - İletişim - Dergi - furniture - wood - design - dizayn - aksesuar - kenarbandı - edgeband - makine -woodworking - woodworkingmachinery - fair - mobilya fuarları - woodworking machinery - ahsap makineleri- glue-yapıştırıcı tutkal-

1976’den Bu Yana Üretiyoruz

26-09-2023
1976’den Bu Yana Üretiyoruz
2021 yılı başında taşındığımız 11.000 m2 kapalı alana sahip entegre tesislerimizin bulunduğu yeni fabrikamızda faaliyetlerimize devam ediyoruz. 80+ ülkeye ulaşan ihracatımızda büyümeyi sürdürülebilir kılmak için Ar-Ge ve makine yatırımlarımıza ara vermeden sürdürme gayretindeyiz. Robot ve otomasyon makine yatırımlarımız ile süreçlerimizi sürekli iyileştirerek sektörümüze artı değer kazandırma hedefimizi koruyoruz.

  Tasarımdan başlayarak, Kalıp Üretimleri, şaç şekillendirme eksantrik ve hidrolik Pres hatları, plastik enjeksiyon hattı, metal işleme cnc tezgahları, Elektrostatik Fırın Boya Hattı, Yaş Boya hattı, Alüminyum işleme merkezleri, ürün montaj otomasyonları ile üretimin her aşaması  mühendislerimizin titiz kalite kontrolünde gerçekleşir.

 150’nin üzerindeki tescilli ALBATUR markalı ürünler, Türkiye içerisinde 250’nin üzerinde satış noktasının yanı sıra, sayısı her geçen gün artan yurtdışındaki 80  ülkeyi aşkın noktaya ihraç edilmektedir.  47 yıl önce başlayan yolculuğumuz bugün yeni ürünler ve hayata değer katan çözümlerle devam ediyor. Durmak yok üretimle büyüyeceğiz.  

Saygı  ve sevgilerimizi sunuyoruz. Albatur ailesi.

yazar

Nesip Uzun-editor yazısı

E-bülten için e-posta bırak