Xylexpo ticaret fuarı Milano’da Weinig başarısı

Mobilya Dekorasyon Dergisi - Mobilya Dekorasyon - Dergi - Yayın - İletişim - Dergi - furniture - wood - design - dizayn - aksesuar - kenarbandı - edgeband - makine -woodworking - woodworkingmachinery - fair - mobilya fuarları - woodworking machinery - ahsap makineleri- glue-yapıştırıcı tutkal-

Xylexpo ticaret fuarı Milano’da Weinig başarısı

21-07-2018
Xylexpo ticaret fuarı Milano’da Weinig başarısı
Bu yıl Milano’da gerçekleşen Xylexpo 2018, Weinig Group için çok başarılı bir etkinlikti.

Milano'da genel açıdan oldukça kısıtlanmış, sınırlı bir ziyaretçiye karşın, masif ahşap ve panel işleme makine ve sistemlerde pazar lideri, yüksek bir oranda karar vericilerin  ziyaret ettiği standında   yatırım yapma konusunda istekli önemli bir ziyaretçiyi  ağırladı ve  onların olumlu taleplerini değerlendirdi.  Weinig Group, 1.000 m2'nin üzerinde bir alanda, tamamı çalışır vaziyette toplam 25 makine sergiledi. Fuarın beş günü boyunca 60'tan fazla ülkenin potansiyel müşterileri karşılandı. Bu fuarda Weinig ticari fuarlar Pazarlama İletişimi Başkanı Klaus Müller: “Atmosfer çok olumluydu. Değer zincirinin tamamı için tam hizmet sağlayıcı olarak iyi bir performans gösterdik ve iki güçlü markamız olan Weinig ve Holz-Her ile uluslararası lider konumumuzu destekledik,   teknolojimizi ve gücümüzü burada da gösterdik ” dedi.

 

Fuar sunumunun odak noktası mega dijitalleşme konusuydu. Weinig App Suite, “makine envanterine dijital pencere”, büyük ilgi ile karşılandı.  Genişletilmiş işlevsellik ile, uygulamanın mevcut sürümü daha da pratik bir değer sunuyor. “Sanal Gerçeklik Köşesi” nde stand ziyaretçileri, 3D gözlüklerle yüksek performanslı bir pencere üretim hattına bakma fırsatına sahip oldular. En son teknoloji, Weinig Solid Work Flow'un bir parçası olarak entegre üretim ve trend belirleme standardı Weinig W4.0 dijital, sunumda büyüleyici bir gelecek senaryosuyla birleşti.

 

Fuarın sonunda şirket yönetimi, etkinliğin çok olumlu bir özetini verdi: “Weinig Group, Milano'dan ikna edici bir sonuçla geri döndü. 2016 yılı ile kıyaslandığında, Gruptaki iki kattan fazla sipariş bizde ”dedi. Satış Müdürü ve Pazarlama Müdürü Gregor Baum-busch. Genel olarak, 44 makine ve sistem satıldı. Nürnberg'deki Holz-Handwerk'deki mükemmel sonuçtan sonra, Weinig bu yıl son derece başarılı  fuarlarını etkileyici bir şekilde sürdürdü.

yazar

Nesip Uzun-editor yazısı

E-bülten için e-posta bırak