Tüyap woodtech 2020 fuarına az zaman kaldı

Mobilya Dekorasyon Dergisi - Mobilya Dekorasyon - Dergi - Yayın - İletişim - Dergi - furniture - wood - design - dizayn - aksesuar - kenarbandı - edgeband - makine -woodworking - woodworkingmachinery - fair - mobilya fuarları - woodworking machinery - ahsap makineleri- glue-yapıştırıcı tutkal-

Tüyap woodtech 2020 fuarına az zaman kaldı

28-09-2020
Tüyap woodtech 2020 fuarına az zaman kaldı
Her yılgerçekleşen ve bu yıl 33.si yapılacak olan ülkemizin en köklü ahşap işleme makineleri Tüyap Woodtech 2020 fuarı, Covit koşullarında gerekli tüm önlem ve kuralları uygulayarak gerçekleşiyor. Konuya yönelik Tüyap A.Ş tarafından yapılan açıklama aşağıdaki gibidir.Değerli Paydaşımız,Fuarlarımız her zamanki gibi ekonominin merkezi olmaya hazır!Türkiye’nin öncü ve önde fuarcılık kuruluşu Tüyap Fuarcılık Grubu olarak, ticaretin ve iş bağlantılarınızın sağlıklı bir ortamda yürütülmesi için tüm önlemlerle yeni döneme hazırlandık! Tüm fuar faaliyetlerinin geçici olarak durduğu süreçte, yeni normalin tüm gereksinimlerine göre planlarımızı ve hazırlıklarımızı tamamladık.

Ticaret İçin Önce Sağlık düşüncesinden yola çıkarak temassız fuar deneyimini hayata geçiriyoruz. Önce sağlık için fuar içerisindeki bir çok işlemi dijitalleştirdik. Temassız fuarcılıkla katılımcı ve ziyaretçilerimize, bu dönemde dijital alt yapımızın tüm imkanlarını ücretsiz olarak sunuyoruz. 

Fuarı ziyaret etmeyi planlayan ziyaretçilerimiz MyTüyap mobil uygulaması üzerinden fuar davetiyesini alabilir, fuar yaka kartını oluşturabilir, fuar alanına hiçbir ekstra baskılı karta ihtiyaç duymadan mobil uygulamadaki QR kodu okutarak giriş yapabilir, sosyal mesafe kuralına uygun olarak düzenlenmiş alanlarda veya QR kodlu online görüşme alanlarında bire bir iş toplantıları yapabilir ve kartvizit yerine görüştüğü katılımcıya bilgilerini QR kodunu okutarak paylaşabilir.  Katılımcılarımız ise fuar süresince mobil uygulamadan ziyaretçilerin yaka kartlarını okutarak güvenle bilgileri toplayabilir ve portallarından tüm sene boyunca bu bilgiye ulaşabilir.

Gerek fuar alanımızdaki fiziki hazırlıklarımız gerekse dijitalleşen süreçlerle zenginleşmiş 'Temassız fuar deneyimi' ile yeni dönemde tüm fuarlarımızda ticarete ev sahipliğini yapmayı ve sizleri fuarlarımızda ağırlamayı dört gözle bekliyoruz.

yazar

Nesip Uzun-editor yazısı

E-bülten için e-posta bırak