Tüyap İntermob fuarı bizim için ticari buluşma noktasıdır.

Mobilya Dekorasyon Dergisi - Mobilya Dekorasyon - Dergi - Yayın - İletişim - Dergi - furniture - wood - design - dizayn - aksesuar - kenarbandı - edgeband - makine -woodworking - woodworkingmachinery - fair - mobilya fuarları - woodworking machinery - ahsap makineleri- glue-yapıştırıcı tutkal-

Tüyap İntermob fuarı bizim için ticari buluşma noktasıdır.

09-10-2019
Tüyap İntermob fuarı bizim için ticari buluşma noktasıdır.
Yaşadığımız süreçte üretici bir firma olarak ülkemiz ekseninde ekonomik gel-gitleri sürekli hesaplamak ve pazar alternatiflerimizi yaratmak zorundayız. Bu yüzyılda global pazarın hareketli bir aktörü olmadan varlık sürdürmek çok zor. Dünya firmaları bırakın sadece iç pazar dinamiğini , uluslararası iş ortaklıkları kazan-kazan ilişkileri içinde pek çok marketing argümanlarını da harekete geçirerek büyüme stratejilerini geliştiriyorlar.

Bu anlayışla ülkemizin ve bölgenin en büyük fuarı olan İntermob’a  hazırlanmak için kolları sıvadık. Bu vesileyle de tüm İntermob katılımcılarına ve düzenleyicilerine kolaylıklar diliyorum. Portakal Kenar Bantları olarak bu yılda 8. Holdeki yerimizde ziyaretçilerimizi ağırlayacağız. Son 1 yıl içinde iç pazardaki durağanlık, yönümüzü daha çok yurtdışına çevirmemize sebep oldu. Bu yıl da İntermob da ihracata dönük çalışmalarımız ağırlıklı olacaktır. 

Portakal plastik olarak 2019 da ihracat hacmimizi geçen yıla göre %90 arttırarak toplamda %40 seviyesinin üzerine çıktık. 2020 yılı başında devreye girecek olan yeni yatırımlarımızla bu oranı çok daha yukarılara çekeceğiz. Var olan pazarlarımızdaki payımızı korurken Avrupa pazarında etkimizi arttıracağız ABD pazarına giriş yapacağız. 

İç pazardaki durgunluğun 2020 de harekete geçeceğini ve mobilya sanayinin kendi ihracat pazarlarındaki etkilerini daha da arttıracağı düşünüyoruz . Bu yüzden suntalam ve mdflam üreticilerinin yeni renklerinin tamamını İntermob da Portakal plastik standında görebileceksiniz. 

Bu İntermob da yenilenen internet sitemizin tanıtımını ziyaretçilerimize yapıp bizi dünyanın her yerinden online takip etmelerini sağlayacağız. 

İntermob katılımcılarının iyi bir fuar geçirmeleri dileği ile herkese tekrar kolaylıklar diliyorum.

 

 

yazar

Nesip Uzun-editor yazısı

E-bülten için e-posta bırak