Tüyap fuarında ekin yayın grubu 25.yıl etkinliği

Mobilya Dekorasyon Dergisi - Mobilya Dekorasyon - Dergi - Yayın - İletişim - Dergi - furniture - wood - design - dizayn - aksesuar - kenarbandı - edgeband - makine -woodworking - woodworkingmachinery - fair - mobilya fuarları - woodworking machinery - ahsap makineleri- glue-yapıştırıcı tutkal-

Tüyap fuarında ekin yayın grubu 25.yıl etkinliği

23-11-2016
Tüyap fuarında ekin yayın grubu 25.yıl etkinliği
25 yılın her sayısında fuarlar, yatırımlar, araştırma raporları, sektör haberleri, bilimsel akademik yazılar, dünya haberleri ve kaybettiklerimiz var. Geriye dönük karıştırdığımız yılların sararan yapraklarında merak uyandıracak fotoğraflar, yazılar bu sektörün tarihini de önümüze seriyor

TÜYAP Fuarı’nda Mobilya Dergisi 25. Yıl Etkinlikleri

 

Bu yıl Ekin Yayın Grubu ve Mobilya dergisi için özel bir öneme sahipti. Sektörde 25 koca bir yılı geride bırakırken taşıdığımız misyonu unutmadan birlikte yürüdüğümüz sektörü, yol arkadaşlarımızı, dostlarımızı, desteklerini bugüne kadar eksik etmeyenleri nasıl unutabiliriz ki!. Yıllara varan dostluklar, anılar yüklü bu uzun yolda iş ilişkilerini de aşan samimi dostluklara, arkadaşlıklara dönüşen bir serüvendir bizimkisi. Kah Türkiye’de,  kah dünyanın bir öte ucunda sektör sorunlarını konuşup paylaştığımız, iyi kötü zor günlerin de derinleşerek süren arkadaşlıkları bu uzun serivenin de hikayesidir. Abilerimiz, duayenlerimiz, çözüm ortaklarımız, akademisyenlerimiz, yazı grubumuz, üniversitelerimizle koca bir dünyayız biz. Geriye dönüp baktığımızda değil 50 vefa dostu yüzlerce bu plaketlere layık kardeşimiz, ağabeylerimiz var. 25 yılın her sayısında fuarlar, yatırımlar, araştırma raporları, sektör haberleri, bilimsel akademik yazılar, dünya haberleri ve kaybettiklerimiz var. Geriye dönük karıştırdığımız yılların sararan yapraklarında merak uyandıracak fotoğraflar, yazılar bu sektörün tarihini de önümüze seriyor. İlk fuarlar, derme çatma standlar, ilk yurtdışı deneyimleri ve katılımlar, ilk acemi reklamlar, ve röportajlar, İşte bir sektörün 25 yıllık hikayesi.

Bu etkinlik için hazırladığımız almanak gerçekte yaşananları anlatmaya yetmez, ama bizimki küçük bir dokunuş, yıllarca emek harcamış insanlara vefa borcu gibi bir şey. Hatırlanmak en güzel duygulardandır. Biz onları hiç unutmadık ki. Sadece bunu simgeleştirdik ve geriye bir anıyı ekledik. Bugünleri yaşarken geride bıraktıklarımızı da unutmadık. Hayri Adut’u, Levent Yener’i, Sevgili serdar Yalçın’ı , Mustafa Özkan’ı ve daha nice dostlarımızı da rahmetle yad ettik.  

25 Ekim’de Tüyap’ta bu etkinliği yaparken sektörümüzün değerli şahsiyetlerinin konuşmaları  da bizleri bir o kadar mutlu etti.  25 yılda 60 milyon dolar ihracattan 3 milyar dolara ve 10 milyar dolarlık bir imalat hacmine sahip bir sektör var artık.

yazar

Nesip Uzun-editor yazısı

E-bülten için e-posta bırak