Tüyap Fuarcılık farkıyla Hibrit deneyimi.

Mobilya Dekorasyon Dergisi - Mobilya Dekorasyon - Dergi - Yayın - İletişim - Dergi - furniture - wood - design - dizayn - aksesuar - kenarbandı - edgeband - makine -woodworking - woodworkingmachinery - fair - mobilya fuarları - woodworking machinery - ahsap makineleri- glue-yapıştırıcı tutkal-

Tüyap Fuarcılık farkıyla Hibrit deneyimi.

15-07-2020
Tüyap Fuarcılık farkıyla Hibrit deneyimi.
Dijital dönüşüme yaptığımız yatırımlar ile ticaretiniz artık fuar alanı ve tarihleri ile sınırlı değil. Geliştirdiğimiz yeni nesil fuarcılık uygulamaları ile sizlere yüz yüzeden fazlasını sunuyoruz. Dijital uygulamalarımız ile gücüne güç katan fuarlarımızla, Hibrit Fuar deneyimini Tüyap farkıyla yaşamınızı sağlıyoruz.

 

65 Gün Boyunca Ticaret Yapın, Tüyap Fuarcılık Grubu olarak, alıcı ve satıcıları bir araya getiren dijital platformlarımız ile yıl boyu kesintisiz ticaret bağlantıları sağlıyoruz. Web ve mobilden erişilebilen platformlarımızla ürün ve hizmetlerinizi 365 gün sergiliyor, akıllı B2B eşleştirme sistemimiz ile ilgili alıcılara öneriyor, fuar süresiyle sınırlı olmayan iletişim kanalları sunuyoruz. Fuar öncesi ya da sonrası toplantı yapmaya devam edebilirsiniz.

Milyonlarca Potansiyel İş Bağlantısı Sizi Bekliyor 

Fuarlardaki iş bağlantılarını sanal ortama taşıyan web sitelerimiz ve mobil uygulamamız, katılımcılarımızı dünyanın her yerinden milyonlarca alıcıyla doğrudan buluşturuyor.

 

yazar

Nesip Uzun-editor yazısı

E-bülten için e-posta bırak