Tüyap Avrasya Ambalaj Fuarı, 2017 için hazır

Mobilya Dekorasyon Dergisi - Mobilya Dekorasyon - Dergi - Yayın - İletişim - Dergi - furniture - wood - design - dizayn - aksesuar - kenarbandı - edgeband - makine -woodworking - woodworkingmachinery - fair - mobilya fuarları - woodworking machinery - ahsap makineleri- glue-yapıştırıcı tutkal-

Tüyap Avrasya Ambalaj Fuarı, 2017 için hazır

02-10-2017
Tüyap Avrasya Ambalaj Fuarı, 2017 için hazır
Her sanayi sektörünün tedarikci parçası ambalaj fuarı sizi bekliyor.Her yıl ambalaj sektörünün önemli firmalarını sektör profesyonelleriyle bir araya getiren Avrasya Ambalaj Fuarı, bu yıl 23. kez kapılarını açıyor. 25-28 Ekim 2017 tarihleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi İstanbul’da gerçekleşecek olan fuar; ambalaj ürünlerinden ambalaj makinelerine, gıda işleme ekipmanlarından ambalaj baskı teknolojilerine kadar tüm ihtiyaçlara yönelik çözümleri bir araya getiriyor.

Türkiye ekonomisinin en önemli taşlarından biri olan ambalaj ve gıda teknolojileri sanayisinin küresel pazarlardaki gücünü artırmak için 23 yıldır düzenlenen Avrasya Ambalaj Fuarı, ambalaj ürünlerinden ambalaj makinelerine, gıda işleme ekipmanlarından ambalaj baskı teknolojilerine kadar tüm ihtiyaçlara tek bir noktadan cevap veriyor. 

REED TÜYAP ve Ambalaj Sanayicileri Derneği (ASD) işbirliği ile 25-28 Ekim 2017 tarihleri arasında TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenecek fuar, 40 ülkeden 1.150 katılımcı ve 95 ülkeden 58 bin ziyaretçiyi aynı çatı altında buluşturmak için gün sayıyor. 700’ü yurt içinden olmak üzere 1.150 firma ve firma temsilciliğinin katılımıyla gerçekleşecek olan Avrasya Ambalaj Fuarı, yurt dışından da 450 firma ve firma temsilciliğinin katılımıyla bu yıl 13 salonda sektörün tüm paydaşlarını bir araya getirecek. Yurt dışından yoğun bir alım heyeti de konuk etmeye hazırlanan fuar; Almanya, Azerbaycan, Bosna Hersek, Bulgaristan, Cezayir, Fas, Fransa, Irak, İngiltere, İran, İsrail, İtalya, Libya, Lübnan, Makedonya, Nijerya, Tunus, Ürdün ve Yunanistan başta olmak üzere 95 ülkeden ziyaretçi ağırlamayı hedefliyor. Bu yıl konuk ülke olarak Fas ve Nijerya’yı ağırlayacak olan fuar; Türkiye ambalaj ürün ve makine – ambalaj baskı – gıda işlem ve içecek dolum başta olmak üzere gıda ve gıda dışı tüm sektörlere hizmet veren tüm firmaların yeni pazarlara ulaşmasında önemli bir köprü oluyor.

yazar

Nesip Uzun-editor yazısı

E-bülten için e-posta bırak