TURANLAR GROUP şimdi daha da güçlü

Mobilya Dekorasyon Dergisi - Mobilya Dekorasyon - Dergi - Yayın - İletişim - Dergi - furniture - wood - design - dizayn - aksesuar - kenarbandı - edgeband - makine -woodworking - woodworkingmachinery - fair - mobilya fuarları - woodworking machinery - ahsap makineleri- glue-yapıştırıcı tutkal-

TURANLAR GROUP şimdi daha da güçlü

20-02-2018
TURANLAR GROUP şimdi daha da güçlü
Turanlar Grup’un Pelit Arslan A.Ş. bünyesi altında, Peli başlığında; Pelilam, Peliluxe, Peliwall, Pelitable, Peliexterior markalarımız ile 14-18 Ekim tarihlerinde Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde, sektörün nabzının tutulduğu 20. Uluslararası Mobilya Yan Sanayii, Aksesuarları, Orman Ürünleri ve Ahşap Teknolojisi, İntermob Fuarı’nda sektöre yön vermeye devam ettik.

1949 yılından bugüne uzanan hikayesinde öncü bir kuruluş, Pelit Arslan A.Ş. olarak varlığımızı sürdürmenin yanı sıra yaptığımız yeniliklerle de sektörün ilerlemesi adına aktif rol aldığımız fuarda; 2017 Eylül ayında başlattığımız “Peliwall” markalı duvar kağıtlarımızı, kendi bünyemizdeki tasarım ekibimizle gerçekleştirdiğimiz estetik, şık, fark yaratan, zengin tasarım seçenekleriyle,  uluslararası FDA ve IGI sertifikaları garantisiyle (insan sağlığına ve çevreye zararlı hiçbir madde barındırmamakta), ileri teknolojiye sahip makinalarla kaliteli ve Non - Woven ve Vinil gruplarıyla hızlı üretimiyle, uygulaması kolay, rahatlıkla silinebilen ve solmayan özellikleriyle katılımcıların beğenisine sunduk.

Farklı beklentilere hitap eden, 6 adet duvar kağıdı ve 1 adet duvar posteri olarak hazırlanan geniş bir koleksiyon ile tasarım özgürlüğü sunan, ağır metal içermeyen hammaddeler ve su bazlı mürekkep kullanılan, çevre dostu duvar kağıtlarımızla ziyaretçilerin dikkatini çektik. Özellikle Mahfel, Frezya ve Concetto gibi yeni trendlere göre geliştirilen koleksiyonlarımız yoğun talep gördü.

Sergilediğimiz Pelilam laminat ürünlerimiz, doğa dostu hammadde kullanılan ve karbon salınımı yapmayan üstün kalitesiyle, FSC sertifikasına sahip, suya ve buhara karşı dayanıklılığı, geniş renk ve desen seçenekleri ile; ofis mobilyalarında, banyo mobilyalarında, mutfak mobilyalarında, kapılarda, masalarda, dolaplarda, sehpalarda banko ve möblelerde, ofis tasarımlarında, evlerdeki, bankalardaki ve işyerlerindeki seperatör panellerde, fabrika standlarında, ısıtıcı peteklerinin kapanmasında, kolon uygulamalarında  kullanılırken, kullanım yerinde hijyen sağlaması, kolaylıkla temizlenmesi, darbelere dirençli oluşu ve B1 kalite yangına dayanım göstermesi ile ziyaretçilerin büyük ilgisini çekti.

Fuarda, yaşam alanlarının her bir bölümünü, yaratıcı renk ve desen seçenekleriyle birleştirdiğimiz ve tek bir çatı altında ürettiğimiz melamin yüzeyli yonga levha ve MDF panelleri, tasarımdan baskıya, emprenye işleminden, press işlemine kadar, 11 farklı press sacı seçeneği ile 1830 mm x 2440 mm ebatlarında 8 - 30 mm aralık kalınlığında, isteğe bağlı olarak da cilalı üretebildiğimiz, uluslararası kalite standardı belgesine sahip üretim teknolojisi yanında, doğa dostu olan Peliluxe Dekoratif SUNTALAM ve MDFLAM Panel koleksiyonlarımızla ziyaretçilerimizi buluştururken büyük beğeni topladık.

 

yazar

Nesip Uzun-editor yazısı

E-bülten için e-posta bırak