T.Ş.T Lift Amortisör / Deniz Alagöz: Firmamız alanında Fark Yaratıyor

Mobilya Dekorasyon Dergisi - Mobilya Dekorasyon - Dergi - Yayın - İletişim - Dergi - furniture - wood - design - dizayn - aksesuar - kenarbandı - edgeband - makine -woodworking - woodworkingmachinery - fair - mobilya fuarları - woodworking machinery - ahsap makineleri- glue-yapıştırıcı tutkal-

T.Ş.T Lift Amortisör / Deniz Alagöz: Firmamız alanında Fark Yaratıyor

24-09-2014
T.Ş.T Lift Amortisör / Deniz Alagöz: Firmamız alanında Fark Yaratıyor
2003 yılında kurulmuş olan T.Ş.T Lift Amortisör her türlü gazlı amortisör imalatı yanı sıra mobilya sektöründe de baza üretiminde kullanılan tüm ürünlerin imalatını yapan bir kuruluştur. Alanında lider bir aile şirketi olan T.Ş.T Lift Amortisör?ün Pazarlama Müdürü Deniz Alagöz, soruları yanıtlarken kalitenin kendileri için olmazsa olmaz olduğunu ve bundan asla taviz vermeyeceklerinin altını çizdi.
T.Ş.T Lift Amortisörden kısaca bahseder misiniz

T.Ş.T Lift Amortisör 2003 yılında kurulmuş olup hızla kurumsallaşarak Türkiyenin önemli amortisör imalatçılarından olmuş bir aile şirketidir. İç piyasada önemli bir satış payına sahip olan firmamız 2009 yılından itibaren ihracata ağırlık vermeye başlayıp,2013 yılı sonunda üretiminin %72 sini ihraç eder duruma gelmiştir.

Gazlı Amortisör tam olarak nedir, Kullanım alanları nelerdir

Amortisör etki tepki prensibine göre çalışan, bir çeşit kaldıraç görevi yapan gazlı ve yağlı diye İkiye ayrılan bağlayıcı, tutucu, itici destek ve ağır yüklerin kaldırılıp indirilmesine yardımcı olan bir mekanizmadır. Evimizde mutfak dolaplarında, bazarlarda, çekmeceler de her türlü makine kapakları vb. yerlerde kullanılır.

Satış pazarlama organizasyonunuzdan bahseder misiniz, ürünlerinizi daha çok nerelere pazarlıyorsunuz

Satışımız iç pazar ve ihracat olmak üzere 2ye ayrılıyor. İç piyasada pazarlamacı arkadaşlar müşterilerle bire bir ilişki kurarak mallarımızı tanıtmakta ve satmaktadır. Yurt dışında ise müşterilerle öncelikle internet aracılığı ile ilişki kurulup daha sonra gerekirse müşteriyi kendi ülkesinde ziyaret edip ürünlerimizi tanıtıp, pazarlamaktayız.

Kalite politikanızdan bahseder misiniz Kalite ve garanti koşulları nelerdir

Şirketimizin olmazsa olmazlarından birisi kalitedir. Çünkü kaliteli olmayan ürün ne kadar ucuz olursa olsun o ürünü satmak ve müşterilerle uzun süreli çalışmak mümkün değildir. Bunun bilincinde olan firmamız kaliteye azami önem vererek bu anlamda elinden gelen her türlü özveriyi göstermekte ve ürünlerimiz 2 yıl garantili olmak üzere piyasa sunulmaktadır.

Ülkemizde rakiplerinizden farklılığınız nelerdir, yani müşteriler neden sizi tercih etmelidir

Bizim rakiplerimizden en büyük farkımız istenilen ürünü en kısa sürede üreterek teslim etmektir. Bu anlamda aile şirketi olmanın avantajlarını sonuna kadar kullanmaktayız. Haftanın her günü, günün her saati müşterilerimiz dilediği vakit bize ulaşabilmekte, siparişlerini verebilmekte ve istedikleri malları en kısa sürede alabilmektedirler. Bunda işletmemizin müşteri odaklı olması ve dinamik yapısı çok önemli bir rol oynamaktadır.

Firmanızın son dönemlerdeki yeni yapılanmalarından bahseder misiniz

Firmamızın son dönemdeki en büyük yapılanması Bursa Nilüfer Organize Sanayi Bölgesinde yapmış olduğu yeni fabrikadır. Şirket yeni yerine taşındığında kapasitesini artırarak daha çok üretim yapmayı hedeflemektedir.

Fuarların sizin için ne gibi bir önemi var

Fuardan beklentimiz yeni müşteriler bularak müşteri portföyümüzü genişletmek ve ihracat yapamadığımız ülkelere ihracat yapmak yeni müşterilerle bir ön görüşme ve tanışma fırsatı yakalamaktır.

Firmanızın bundan sonraki hedefleri hakkında bilgi verir misiniz

Bundan sonraki hedeflerimiz yurt içindeki değerli müşterilerimizle çalışmakla birlikte yurtdışından yeni müşteriler bularak ihracatımızı %80 in üzerine çıkarmaktır.

Son olarak eklemek istediğiniz düşünceleriniz nelerdir

Şunu belirtmek istiyorum ki ülkemizin kalkınması için yeni yatırımlar yapıp istihdam yaratmanın yanında, ülkemize döviz girdisini arttırmak için her geçen gün ihracatımızı artırmak gerektiğini ülkesini ve insanını seven her birey gibi T.Ş.T Lift Amortisör ailesi olarak bizde bunun bilincindeyiz ve çalışmalarımızı bu amaç doğrultusunda azim ve kararlılıkla sürdüreceğiz.
yazar

E-bülten için e-posta bırak