SURTECO Tek Noktada Mükemmellik kombinasyonu

Mobilya Dekorasyon Dergisi - Mobilya Dekorasyon - Dergi - Yayın - İletişim - Dergi - furniture - wood - design - dizayn - aksesuar - kenarbandı - edgeband - makine -woodworking - woodworkingmachinery - fair - mobilya fuarları - woodworking machinery - ahsap makineleri- glue-yapıştırıcı tutkal-

SURTECO Tek Noktada Mükemmellik kombinasyonu

13-01-2022
SURTECO Tek Noktada Mükemmellik kombinasyonu
2021 Ayın Dekoru :Öne çıkanlara odaklanınDekorlarımızın çeşitliliği neredeyse sonsuzdur - hem derinlik hem de genişlik. Bu nedenle, her ay seçtiğimiz dekorlardan biri ön plana çıkıyor ve öne çıkanlardan birine dikkat çekiyoruz. her ay sizi tekrar Sizi şaşırtmaya devam edeceğiz.

Aralık ayının dekoru

asil köknar

özellikleri

 Köknar, çizgili, planked, hafif fırçalama, 3D efekt

Kullanım alanları: ev mobilyaları, mutfak, banyo, ofis

Noble Fir dekoru hakkında

Ayın Aralık dekoru "Noble Fir", köknar ağacının adından da anlaşılacağı gibi özel bir mobilya kreasyonudur. Köknarlar, ladin, çam veya karaçam gibi kozalaklı ağaçlardır. Bu olağanüstü tasarımın yapısı çizgili ve planked. Hafif bir fırçalama, eşlik eden dokunsal silindir tarafından daha da geliştirilebilen harika bir 3D efekt oluşturur.
Noble Fir otantik ve zamansız bir tasarımdır. Doğal zarif görünümü ile etkileyicidir ve metal ve taş dekorlar ve beton ile kombinasyon için idealdir.

 

Linn dekorunun görünümü, bir ıhlamur ağacından elde edilen kusursuz ahşabı andırıyor ve kesinlikle ipeksi yumuşak bir görünüme sahip ve izleyiciye dokunsal hissi deneyimleme ilhamı veriyor.

 

Renk, açık ve koyu yansımalar, çok çeşitli düğüm oluşumları, tam çiçekler ve ara sıra oluşan çatlaklar üzerinde dengeli bir oyun, bu zemini zarif bir rustik görünüme sahip benzersiz bir bireysel öğe haline getiriyor. 

Özellikler: düğümler, dolgun çiçekler, fırçalanmış, zarif rustik, zengin ayrıntılar, dinamik hareket

 

Washington

Washington zemin tasarımımız, ahşabın klasik karakteriyle zamansız bir etki sunar. Bu meşe dekor, çiçekli ve çizgili bölümler arasındaki yumuşak geçişler, seyrek, küçük budaklar, öz ışınları dengeli bir renk oyunu ile doğal bir zarafet yayar.

Özellikler: çiçekler, sakin aranjman, seyrek budaklar, klasik ve zarif

Uygulama: Her yerde zemin

yazar

Nesip Uzun-editor yazısı

E-bülten için e-posta bırak