Sürdürülebilir Köklü ilişkileri benimseyerek bu günlere geldik.

Mobilya Dekorasyon Dergisi - Mobilya Dekorasyon - Dergi - Yayın - İletişim - Dergi - furniture - wood - design - dizayn - aksesuar - kenarbandı - edgeband - makine -woodworking - woodworkingmachinery - fair - mobilya fuarları - woodworking machinery - ahsap makineleri- glue-yapıştırıcı tutkal-

Sürdürülebilir Köklü ilişkileri benimseyerek bu günlere geldik.

11-05-2021
Sürdürülebilir Köklü ilişkileri benimseyerek bu günlere geldik.
Star Alüminyum Paz.San.Ve Tic Ltd. Şti, 31 yıllık sektörel deneyimiyle geldiği bu günkü noktada, İstanbul’un sektörel ticaret merkezleri olarak kabul edilen üç noktada hizmet üretmektedir.

80’li yıllarda mobilya aksesuar, bağlantı elemanları ,mobilya profilleri ve dekorasyon amaçlı profillerden, mutfak ürünlerine kadar geniş bir ürün yelpazesi için en önemli merkezlerden biri olan Çağlayan’da başlayan sektörel yolculuğuna bu gün ikitelli organize bölgesi Başakşehir’de üretim ve  merkez binası, Ümraniye’de sektörün kalbi sayılacak Dudullu  Nato yolu üzerinde yeni modern binasında ve Türkiye geneli bayileri, dağıtım ve satış noktalarıyla sektöründe önemli bir tedarikçi, üretici firma konumuna gelmiştir.  1990 yılından beri uzun soluklu, kaliteli hizmet anlayışıyla sektördeki diğer firmalar arasında ön plana çıkmayı başarmıştır. Günden güne pazar ağını genişleten firmamız Çağlayan, İkitelli ve Dudullu' daki mağazalarında müşterilerin ihtiyaçlarına geniş ürün yelpazesiyle cevap vermektedir.

Star Alüminyum, Çağlayan'daki satış mağazasını büyüterek, 5 katlı ofis ve showroomun yer aldığı 2 bin metrekarelik merkez binası haline getirmiştir.(Şubelerle beraber toplam 4250 metrekarelik kapalı alan) Burada 2000 çeşit ürünün sergilendiği showroomda müşteriye seçenek konusunda büyük kolaylık sağlamaktadır. Alüminyum sektörü ile ilgili yurtiçi ve yurtdışında düzenlenen büyük fuarlarda yerini alan Star Alüminyum,  müşteri portföyünü 9000'e çıkararak önemli bir Pazar ağı oluşturmuştur.


Kaliteye önem veren anlayışı ile ISO 9001:2000 Kalite Sistem Standardı'nı rehber olarak kabul eden Star Alüminyum üretimden sevkiyata kadar tüm birimlerinde kalite kontrolünü büyük bir titizlikle denetleyerek 70 kişilik eğitimli ve tecrübeli ekibiyle, satış öncesi ve sonrası eksiksiz, kaliteli hizmet vermeyi şirket vizyonu olarak benimsemiştir.

Kendine özgü 1300 adet kalıbıyla yurtiçi ve yurtdışına profil satan firmamız, gelişen teknolojiyi yakından takip ederek gelen her türlü talebi müşteri memnuniyetini de göz önüne alarak karşılamaktadır. Müşteriye taahhüt edilen zamanda ve eksiksiz ürün teslimatı konusundaki duyarlılığıyla sektördeki farkını ortaya koymuştur.

Firmamız aynı zamanda mobilya kapak profilleri, bölücü paneller, kapı kasaları, bankolar, fuar stantları, yönlendirici tabelalar ve merdiven korkuluğu gibi birçok imalatların dışında, müşteri istekleri doğrultusunda, proje bazında her türlü özel ürün taleplerini de eğitimli ve tecrübeli ekibiyle yerine getirebilmektedir.

Yurt içinde ve yurt dışında yapılandırılmış pazarlama ağı ile 32 ülkeye ( Doğu Avrupa, Batı Avrupa, Kuzey Afrika, Orta Doğu, Orta Asya ülkeleri ) yaptığı ihracat neticesinde de sektördeki pazar payını her yıl büyütmektedir.

 Firmamız çok kısa bir zaman içinde E-Ticaret kanalıyla  Pandemi sürecinde  daha iyi deneyimlenen pazarda yeni dinemikler oluşturarak yeni satış sistemlerine de önemli yatırımlar gerçekleştirmiştir.

yazar

Nesip Uzun-editor yazısı

E-bülten için e-posta bırak