Starwood’un yeni Yonga Levha tesisi üretime başladı.

Mobilya Dekorasyon Dergisi - Mobilya Dekorasyon - Dergi - Yayın - İletişim - Dergi - furniture - wood - design - dizayn - aksesuar - kenarbandı - edgeband - makine -woodworking - woodworkingmachinery - fair - mobilya fuarları - woodworking machinery - ahsap makineleri- glue-yapıştırıcı tutkal-

Starwood’un yeni Yonga Levha tesisi üretime başladı.

09-10-2019
Starwood’un yeni Yonga Levha tesisi üretime başladı.
Starwood Orman Ürünleri Sanayi A.Ş, İnegöl - Türkiye’de bulunan yeni Yonga Levha hattında ilk levhasını üretti. Bu hat 1991 yılında kurulmuş olan DIEFFENBACHER hattı ile yer değiştirmiştir. Kutlama esnasında, STARWOOD CEO’su Hüseyin YILDIZ yeni tesis projesi hakkında konuştu:

“Her ilk levha seremonisi yeni bir bebeğin ailesi olmuş gibi hissettiriyor. Doğum yapan anne endişeleri, ağrısı ve bazı zorlujkları ile yüzleşir, aynı zamanda babanın kendi endişeleri merakı vardır. Her çocuğun duğumu ve her hattın “teslimi” bir öncekinden daha güzel ve daha heyecan vericidir.

“İnegöl’deki projemiz ilk günden itibaren gerçek bir meydan okumaydı. DIEFFENBACHER ekibi ile birlikte, teslimat, zamanlama ve diğer hususlar açısından sınırları zorladık. Beklentilerimin ötesine geçtik. STARWOOD süreçte çok şey öğrendi ve en yeni ders DIEFFENBACHER ile ekip çalışmasının gücü oldu.

 

“Çok sağlıklı bir diyalog, iletişim ve karşılıklı iyi niyet sayesinde birçok zorluğun üstesinden geldik. Böyle bir projede, biraz öfke ya da kınama olması kolaydır. Tüm zorluklara ragmen, sahadaki herkes mutlu oldu. En önemlisi, kaza olmadı. Şahsen, bu projede DIEFFENBACHER ile işbirliği yapmak büyük zevkti.

“Son DIEFFENBACHER hattımız 1991 yılında hizmete girmişti. O zamandan beri büyük ilerleme kaydettik. Diğer iki kontinü yonga levha hattı eklenmesine rağmen, eski DIEFFENBACHER hattımız bugüne kadar çalışmaya devam etti. Onu sadece yeni bir DIEFFENBACHER hattı ile emekliye ayırabilirdik. Bunun için bir sözüm var: Bir DIEFFENBACHER hattını sadece yeni bir DIEFFENBACHER hattı ile değiştirebilirsiniz. Aksi halde çalışmaya devam ediyor.

“Starwood bir aile şirketi olduğu için, sahipleri her zaman nitelikli ve ana işlerine meraklı olan, DIEFFENBACHER gibi aile şirketleriyle çalışmayı her zaman tercih ediyoruz. Müşterilerinin ihtiyaçlarını anlamak için dinleyen, çok çalışan ve benzer değerleri olan şirketler ve insanlarla işbirliği yapmaktan keyif duyuyoruz. Şirketimiz ve DIEFFENBACHER ailesi ile, şirket çalışanları arasında çok fazla uyum vardı. Bu durum,  projedeki işbirliğini büyük bir zevk haline getirdi. ”

yazar

Nesip Uzun-editor yazısı

E-bülten için e-posta bırak