Salone del Mobile Milano, 2021 Nisan ayından Eylül 2021’e ertelendi.

Mobilya Dekorasyon Dergisi - Mobilya Dekorasyon - Dergi - Yayın - İletişim - Dergi - furniture - wood - design - dizayn - aksesuar - kenarbandı - edgeband - makine -woodworking - woodworkingmachinery - fair - mobilya fuarları - woodworking machinery - ahsap makineleri- glue-yapıştırıcı tutkal-

Salone del Mobile Milano, 2021 Nisan ayından Eylül 2021’e ertelendi.

09-01-2021
Salone del Mobile Milano, 2021 Nisan ayından Eylül 2021’e ertelendi.
Salone del Mobile Yönetimi ve Fiera Milano arasındaki uzun ve geniş kapsamlı tartışmaların ardından, Salone del Mobile’ın çalışmasını sağlamak için mümkün olan en iyi çözümleri bulma gibi hassas bir görev tahsis etti.Milano 2021, devam eden salgın sırasında, gösteri organizatörleri yeni tarih. Salone’un 60. baskısı geleneğe göre değil, 5 - 10 Eylül 2021 tarihleri arasında yapılacak.

Salone del Mobile'ın başkanı Claudio Luti şunları söyledi: “Gelecek yıl Salone'u elinizde tutabilmek, hayatı tasarım etrafında dönen bizler için mutlak bir öncelik. Son haftalarda, gelişen duruma göre sonradan reddedilmesi veya revize edilmesi gerekebilecek bildiri veya duyuruları yapmamak için çok uğraştık. Salone del Mobile'ın tarihlerini değiştirmek sadece takvimi yeniden düzenlemek değil, aynı zamanda diğer birçok fuarın taleplerine uyması gereken çeşitli pavyonları kurmak ve sökmek için gereken birçok günü de hesaba katmalıdır. Fiera Milano mekanlarında düzenlendi. Fiera Milano'nun işbirliği sayesinde mümkün olan en iyi çok yönlü çözüme ulaştığımıza göre, artık yeni tarihi teyit edecek bir konumdayız.

ve heyecanımızı yeni fikirlerle dolu bir şehirle paylaşma şansı hepimize. 60. baskı, tüm ürün kategorilerini ilk kez bir araya getirerek özel bir anı temsil edecek. "

yazar

Nesip Uzun-editor yazısı

E-bülten için e-posta bırak