Roma Plastik, Yeni Ürünleriyle Interzum 2017’de Büyük İlgi Gördü

Mobilya Dekorasyon Dergisi - Mobilya Dekorasyon - Dergi - Yayın - İletişim - Dergi - furniture - wood - design - dizayn - aksesuar - kenarbandı - edgeband - makine -woodworking - woodworkingmachinery - fair - mobilya fuarları - woodworking machinery - ahsap makineleri- glue-yapıştırıcı tutkal-

Roma Plastik, Yeni Ürünleriyle Interzum 2017’de Büyük İlgi Gördü

17-07-2017
Roma Plastik, Yeni Ürünleriyle Interzum 2017’de Büyük İlgi Gördü
Roma Plastik, 16-19 Mayıs tarihleri arasında Köln’de düzenlenen ?Interzum 2017 Uluslararası Mobilya fuarındaki ziyaretçi sayısıyla rekor kırdı.Türkiye, Balkanlar ve Ortadoğu’nun lider, dünyanın en büyük 3. kenarbandı üreticisi Roma Plastik, tüm dünyada mobilya sektörünün en önemli isimlerine ev sahipliği yapan Interzum 2017’de, yeni dekor, yüzey, ürün ve servis yeniliklerini tanıttı. Bu yılın konsepti olarak "İlham alın" mottosuyla fuarda yerini alan Roma Plastik, mobilya endüstrisindeki müşterilerden mimarlara ve üreticilerden distribütörlere varan geniş bir yelpazede, 60’a yakın ülkeden 1000’i aşkın firmayı Egger standında ağırladı.

Roma Plastik’in fuarda ?tanıttığı ürünler             

Yeni Accent serisi kontrast kullanım seçeneği ve doğal ahşaba derinlik hissi katan tasarımıyla, dikkat çeken ürünlerden biriydi. Ahşap levhalarla yarattığı desen uyumuyla, tasarımcılara ilham veren ürün, ahşap gibi klasik bir desenin farklı kullanım seçeneklerini gözler önüne serdi.

Fuarın öne çıkan diğer ürünlerinden biri Doppia F8982 Siyah–Altın kenarbandıydı. Günümüzde kenarbantları, tamamlayıcı ürün olmaktan çok, tasarımı güçlendiren element olma yönünde bir değişim yaşıyor. Mobilya tasarımlarındaki kontrast trendine mükemmel bir örnek olan yeni Doppia F8982 Siyah–Altın tasarımı, son olarak 2017 Almanya Tasarım ödüllerinde “Özel Mansiyon” ödülüne layık görülmüştü.

yazar

Nesip Uzun-editor yazısı

E-bülten için e-posta bırak