ROMA Kenarbantları, Intermob 2019’da Yerini Aldı.

Mobilya Dekorasyon Dergisi - Mobilya Dekorasyon - Dergi - Yayın - İletişim - Dergi - furniture - wood - design - dizayn - aksesuar - kenarbandı - edgeband - makine -woodworking - woodworkingmachinery - fair - mobilya fuarları - woodworking machinery - ahsap makineleri- glue-yapıştırıcı tutkal-

ROMA Kenarbantları, Intermob 2019’da Yerini Aldı.

14-11-2019
ROMA Kenarbantları, Intermob 2019’da Yerini Aldı.
Türkiye, Balkanlar ve Ortadoğu’nun lider, dünyanın en büyük 3.kenarbandı üreticisi ROMA Kenarbantları, Intermob 2019’da yeni ürün ve hizmetlerini sundu.75.000’den fazla uluslararası ziyaretçiyle Türkiye’nin ve yakın coğrafyanın önde gelen fuarları arasında yer alan Intermob, bu yıl da konusunda uzman mobilya yan sanayi, aksesuar ve orman ürünleri üreticilerine ev sahipliği yaptı.

Roma Kenarbantları, “Yarının Yenileri” sloganıyla yer aldığı fuarda, markasına ait yeni ürün ve hizmetlerini ziyaretçileriyle paylaştı. 12-16 Ekim 2019 tarihleri arasında gerçekleşen fuarda, ROMA standı çok sayıda yerli ve uluslararası ziyaretçiye ev sahipliği yaparken; Mükemmel Uyum, Tasarımda Kontrast Çizgiler, High Gloss ve Super Matt, RomaDoor ve Dijital Baskı kenarbantları Roma’nın sergilediği ürünler ve konseptler  arasında yer aldı.

Bitmiş modüller üzerinde sergilenen ürünlerle, kenarbandının tamamlayıcı bir ürün olmaktan öte tasarımın önemli bir elementi olduğunun vurgulandığı stantta, “Best of the Best” ödülü kazanan Duo kenarbantları  dikkat çeken ürünler arasında yer aldı. Lansmanı fuarda gerçekleşen Kenarbandı Sihirbazı Mobil Uygulaması da en çok beğeni toplayan hizmetlerden biri oldu.

 

ROMA Kenarbantları Satış ve Pazarlama Direktörü Vitali Behar; başarılı geçen fuar sürecini “Sektörün lider markası olarak, kenarbandı kullanımıyla ilgili ilham vermeyi hedeflediğimiz fuar alanında gördüğümüz yoğun ilgi, övgü dolu geri dönüşler ve gerçekleştirdiğimiz toplantılar bizleri fazlasıyla memnun etti.” sözleriyle değerlendirdi.Kenarbandı Sihirbazı şimdi mobil uygulama olarak yayında!

Intermob 2019’da lansmanı gerçekleşen Kenarbandı Sihirbazı mobil uygulaması, sektörün en trend yonga levha dekorlarıyla uyum sağlayan kenarbandı çözümlerini saniyeler içinde ekrana getirerek kullanıcıların gündelik hayatlarını kolaylaştırıyor. Romabant.com internet sitesinin en sık ziyaret edilen özelliği Kenarbandı Sihirbazı, yeni mobil uygulama sayesinde sadece 3 adımla aranan dekorun renk, yüzey ve parlaklık derecesi ile uyumlu kenarbandını görüntüleme ve sorgulama olanağı sunuyor. Uygulamanın stok takip servisi ise stoğu tükenmiş ürünler yeniden üretildiğinde anlık bildirimler ve e-

posta aracılığıyla bilgilendirme yapıyor. Apple Store ve Google Play Store’dan kolaylıkla indirilebilen mobil uygulama, ROMA’nın en çok ilgi çeken hizmetleri arasında yer aldı.

Türkiye genelinde 13 noktada “Bant Servis” hizmeti

“Metre bazında” kenarbandı siparişi verme kolaylığı sayesinde müşterilerine fire vermeden yüksek kazanç imkanı sağlayan Bant Servis, fuarda öne çıkan hizmetlerden biri oldu. Bant Servis Hizmeti,  Türkiye genelinde seçili ROMA bayilerinden, geniş ROMA Kenarbandı koleksiyonunun renk seçeneklerinden ihtiyaç kadar kenarbandı satın alma avantajı sunuyor.

yazar

Nesip Uzun-editor yazısı

E-bülten için e-posta bırak