Roma Akademi ile, Türkiye’nin 18 Noktasında Satış Eğitimleri

Mobilya Dekorasyon Dergisi - Mobilya Dekorasyon - Dergi - Yayın - İletişim - Dergi - furniture - wood - design - dizayn - aksesuar - kenarbandı - edgeband - makine -woodworking - woodworkingmachinery - fair - mobilya fuarları - woodworking machinery - ahsap makineleri- glue-yapıştırıcı tutkal-

Roma Akademi ile, Türkiye’nin 18 Noktasında Satış Eğitimleri

13-03-2018
Roma Akademi ile, Türkiye’nin 18 Noktasında Satış Eğitimleri
Kenarbandı sektörünün lideri Roma Plastik, yıllar içinde kazandığı deneyimi bayileriyle paylaşarak sektörde bir ilke daha imza atıyor.

Roma Plastik, iş ortaklarıyla "Birlikte daha güçlü" olduğuna olan inancı ile iş birliklerini daha ileriye taşımayı hayal ederek, bayilerinin ve bayi çalışanlarının profesyonel hayatlarına yeni bir ivme kazandıracak "Roma Akademi" eğitim serisini başlattı. Türkiye’nin 12 farklı ilinde düzenlenecek 18 eğitimle, Roma Plastik bayileri ve çalışanları "Satışın Adımları ve Etkin Satış Görüşmesinin İncelikleri" eğitim programına katılarak mevcut bilgi birikimlerinin yanı sıra potansiyellerini keşfetme şansı yakalıyor.
 

Konusunda uzman eğitmenler tarafından verilecek eğitimler, Roma Plastik sponsorluğuyla gerçekleşecek. Kariyerinde ilerlemek, kendini geliştirmek isteyen satış danışmanlarına kendi şehirlerinden uzaklaşmadan bu eğitimlere katılma şansı tanınacaktır. Eğitim kapsamında "Başarılı bir satış temsilcisinin rolü ve özellikleri" konusu ele alınacak, bu konuda uluslararası kabul görmüş metotlar katılımcılara aktarılacak.

 

Eğitimler, sunumlar, grup vakaları, rol oyunları, ikili çalışmalar, grup çalışmaları ve aktiviteleri, videolar gibi araç ve tekniklerle katılımcılara aktarılacak. Katılımcılara, tüketici gibi düşünebilme, değişimi yönetebilme, ilişki yönetimi, empati gibi konular ele alınarak profesyonel hayatlarında yeni bir bakış açısı sahip olma fırsatı tanınacak. Her grup için 1 gün sürecek eğitimin ardından, katılımcılara gelecekte kariyerlerinde katkısı olacak sertifikalar almaya hak kazanacaklar. Ocak-Haziran 2018 tarihleri arasında gerçekleşecek 18 eğitim İstanbul, Hatay, Samsun, Kayseri, Kıbrıs, Ankara, İzmir, Bursa, Mersin, Malatya, Antalya olmak üzere 11 ili kapsıyor. Çok ses getiren Roma Yolda Seminerlerinin ardından düzenlenen 2. saha çalışması Roma Akademi sektöre yeni bir soluk getiriyor.

yazar

Nesip Uzun-editor yazısı

E-bülten için e-posta bırak