PORDENONE SICAM Bu yıl 16 ekim 2018’de kapılarını açıyor.

Mobilya Dekorasyon Dergisi - Mobilya Dekorasyon - Dergi - Yayın - İletişim - Dergi - furniture - wood - design - dizayn - aksesuar - kenarbandı - edgeband - makine -woodworking - woodworkingmachinery - fair - mobilya fuarları - woodworking machinery - ahsap makineleri- glue-yapıştırıcı tutkal-

PORDENONE SICAM Bu yıl 16 ekim 2018’de kapılarını açıyor.

09-08-2018
PORDENONE SICAM Bu yıl 16 ekim 2018’de kapılarını açıyor.
İtalya Pordenone şehrinde her yıl gerçekleşen ve İtalyanın tek ve en önemli, Avrupanın isi ikinci büyük mobilya aksesuar ve ahşap malzemeleri fuarı olan SCAM fuarının bu yıl 9. Gerçekleşiyor.

 

15.000 m2 alanda gerçekleşen fuara geçen yıl gerek İtalyadan gerekse de Avrupa ve dünyanın değişik ülkelerinden yüzlerce firma katıldı.  Her yıl gerek katılımcı firma sayısı gerekse de viyaretçi sayısıyla büyüyen fuar, Ekim 2018’de yine bu rekorunu kırmayı hedefliyor.

 

Fuarcılık konseptinde özel uygulamaları ve tasarım anlayışıyla farkındalık yaratan, SİCAM fuarında  Geçtiğimiz Ekim ayında Pordenone'da kaydedilen ziyaretçilerle ilgili verilerin analizi, fuarın etki gücünü karakterize eden veriler sunuyordu. Gelenler içinde büyük firmaların  üst yönetimi, işletmelerin% 37'sini (sahipler ve genel müdürler) oluşturuyor.

 

Sicam’da sergilenen ürünler firmaları tasarım ve ar-ge’lerinden çıkan en son ürünlerdir, bu da yeniliklerin buradan sektöre köprü şeklinde ulaştığını gösteriyor. Farkındalık bu fuarın başka bir çekici özelliği oluyor.

 

 

yazar

Nesip Uzun-editor yazısı

E-bülten için e-posta bırak