Orgatec 2018 Madrid tanıtımı gerçekleşti.

Mobilya Dekorasyon Dergisi - Mobilya Dekorasyon - Dergi - Yayın - İletişim - Dergi - furniture - wood - design - dizayn - aksesuar - kenarbandı - edgeband - makine -woodworking - woodworkingmachinery - fair - mobilya fuarları - woodworking machinery - ahsap makineleri- glue-yapıştırıcı tutkal-

Orgatec 2018 Madrid tanıtımı gerçekleşti.

01-10-2018
Orgatec 2018 Madrid tanıtımı gerçekleşti.
Köln Messe tarafından 2 yılda bir gerçekleştirilen ve kendi grubunda en önemli ofis donanımları ve ofis tasarımları fuarı olan Orgatec fuarı bu yıl 23-26 Ekim tarihleri arasında Almanya koln messe fuar alanında gerçekleşecek.Fuarın tanıtımı ve uluslararsı lansmanı için bu yıl da yine değişik ülkelerde tasarım dünyasının önemli merkezlerinde sunumlar ve ziyaretler gerçekleştirildi.

Bu yıl başında Nisan ayında gerçekleşen Hollanda- Amsterdam tanıtımından sonra bu kez de 5-6 eylül tarihlerinde İspanya’nın Madrid kentinde 60’ı aşkın uluslararası basın davetlisiyle gerçekleşti.Ekin Yayın grubu olarak katılımını gerçekleştirdiğimiz davette, Messe fuarcılık Gn Müdürü ve Messe icra kurulu başkanı Gerald Böse ‘’Bu yılki Orgatec fuarının farklılaşan konseptini anlattı. Değişik ülkelerden tasarımcıların da yer aldığı sunum toplantısında Böse, Orgatec’in hem trendleri belirleyen ama aynı zamanda pek çok alanda olduğu gibi ofis mobilyalarında gelişen yeni eğilimlerin ve çoklu teknolojilerin bilgi teknolojileriyle birlikte sunulduğu yenilikler dünyasının buluştuğu bir dünya. Bu rada sadece ofisler yok ev ofis uygulamaları iş dünyasıyla içselleşen yeni çalışma disiplinleri ve uygulamalar da bu fuarda bolca var. Günluk hayatımıza giren teknoloji şüphesiz tüm versiyonlarıyla ofis dünyasında da yer aldı,  bunları fuarda daha detaylı görme imkanımız olacak. ‘’ dedi. 

 Madrid etkinliğine Koln Messe’nin  Orgatec organizasyonunda yer alan tüm önemli yöneticileri,  Karin Pollerhoff, Katharina C. Hamma Herbert Marner, Markus Majerus'de katıldılar. 

Bu yıl pek çok yeniliklerle açılacak Orgatec 2018 fuarına Türkiye’den 12 ofis mobilyaları üreticisi firmamız yer alıyor. Ekin yayın grubu’nun da yer alacağı bu yılki fuara her yıl olduğu gibi bu yıl da ülkemizden önemli bir ziyaretçinin de  gideceği tahmin ediliyor. 

yazar

Nesip Uzun-editor yazısı

E-bülten için e-posta bırak