NFC Teknolojisine Sahip Schmalz Vakum Blokları Akıllı Telefonlarla İletişim Kuruyor

Mobilya Dekorasyon Dergisi - Mobilya Dekorasyon - Dergi - Yayın - İletişim - Dergi - furniture - wood - design - dizayn - aksesuar - kenarbandı - edgeband - makine -woodworking - woodworkingmachinery - fair - mobilya fuarları - woodworking machinery - ahsap makineleri- glue-yapıştırıcı tutkal-

NFC Teknolojisine Sahip Schmalz Vakum Blokları Akıllı Telefonlarla İletişim Kuruyor

29-08-2020
NFC Teknolojisine Sahip Schmalz Vakum Blokları Akıllı Telefonlarla İletişim Kuruyor
Schmalz vakum blokları, NFC iletim standardını entegre ederek, şirketin vakum bağlama sistemlerinde dijital teknolojinin ilk kullanımını işaret ediyor. Bu, akıllı telefon aracılığıyla kullanıcılar için ürün tanımlamayı kolaylaştırır ve ayrıca hizmet süreçlerini optimize eder.

İster başlangıçekipmanı, ister retrofit çözümleri veya yedek parçalar olsun, J. Schmalz GmbH CNC ahşap işçiliğinde farklı uygulamalar için doğru bağlama ekipmanını sunmaktadır. İlave olarak, vakum uzmanı artık bağlama ekipmanına dijital teknoloji ekledi ve ayrıca NFC iletişim standardını entegre etti. Bu kullanıcılara vantuz için tüm teknik verilere hızlı ve doğrudan erişim sağlar. NFC Yakın Alan İletişimi anlamına gelir ve kısa bir mesafe boyunca iki NFC uyumlu cihaz arasında noktadan noktaya veri iletimini ifade eder. Birkaç santimetre kullanım için yeterlidir. Kısa mesafe, komşu bir bileşenle istenmeyen bağlantıyı önler. Kullanıcılar sadece NFC uyumlu bir akıllı telefona ihtiyaç duyar. Akıllı telefon vakum bloğunun yakınında tutulur tutulmaz, boyutlar, ürün numaraları, seri numaraları ve ürüne özel belgeler de dahil olmak üzere tüm değerler ekranda görüntülenir. Bu, yüzey yıpranmış ve ürün etiketi artık okunaklı olmasa bile net tanımlamaya izin verir. Doğru teknik veriler, yedek parçaların hızlı bir şekilde yerleştirilmesini sağlar.

yazar

Nesip Uzun-editor yazısı

E-bülten için e-posta bırak