MOBİLYA ve FURNITURK Dergilerimiz Artık APP STORE ve GOOGLE PLAY' de

Mobilya Dekorasyon Dergisi - Mobilya Dekorasyon - Dergi - Yayın - İletişim - Dergi - furniture - wood - design - dizayn - aksesuar - kenarbandı - edgeband - makine -woodworking - woodworkingmachinery - fair - mobilya fuarları - woodworking machinery - ahsap makineleri- glue-yapıştırıcı tutkal-

MOBİLYA ve FURNITURK Dergilerimiz Artık APP STORE ve GOOGLE PLAY' de

23-12-2015
MOBİLYA ve FURNITURK Dergilerimiz Artık APP STORE ve GOOGLE PLAY' de
Mobilya dergisi ve Furniturk decoration artık App STORE ve GOOGLE PLAYda 24 Yıldır mobilya ,Ahşap ürünleri, Aksesuar ve Ahşap ,işleme makineleri sektöründe basılı yayıncılık yapan EKİN Yayın Grubu artık digital platformda da yayın imkanlarını geliştirerek sektörel çalişmalarını her alana ulaştırıyor.
Mobilya dergisi ve furniturk decoration dergilerimiz artık App Store ve Google Play dergilikte yayınlanıyor. Bunun için yapacağınız tek şey App store veya Google Playdan ekin yayın grubu yazarak dergilik uygulamamızı Iphone veya samsung vb akıllı telefonunuza indirmek olacaktır. uygulamayı bir kez indirmekle ister online ister çevrimdışı olarak internet olmadan da derginizi okuyabileceksiniz. Bu uygulama ile artık reklamlarınıza Videolar, akan resimler, sesler ve müzikler koyabilecek sayfanıza kendi web sitenize direk link verebileceksiniz.
yazar

E-bülten için e-posta bırak