MOBİLYA DERGİSİ kÖLN orgatec 2016’daydı

Mobilya Dekorasyon Dergisi - Mobilya Dekorasyon - Dergi - Yayın - İletişim - Dergi - furniture - wood - design - dizayn - aksesuar - kenarbandı - edgeband - makine -woodworking - woodworkingmachinery - fair - mobilya fuarları - woodworking machinery - ahsap makineleri- glue-yapıştırıcı tutkal-

MOBİLYA DERGİSİ kÖLN orgatec 2016’daydı

06-11-2016
MOBİLYA DERGİSİ kÖLN orgatec 2016’daydı

 

Mobilya Dergisi Orgatec Fuarı'nı sizler için izledi.

Ekin yayın Grubu olarak Ekim ayı içinde fuar çalıştay ve konferans gibi pek çok etkinliğe aynı anda katıldık. Bu yıl Köln Orgatec  216 fuarı  Tüyap İntermob fuarıyla aynı günlere denk geldi. Ülkemiz ve sektör açısından çok önemli bir fuar olan Orgatec Ofis mobilya fuarı kendi klasmanında sektörün dünya genelinde de en önemli fuarıdır.  Ofis –Büro mobilyalarında en son yenilik ve trendlerin sergilendiği aynı zamanda ofiste teknolojik uygulamaların da sunulduğu bu fuara Türkiye’den de her yıl onlarca firma katılıyor.  Bu yıl 20 Türk firmasını kendi markalarıyla doğrudan katıldığı fuara ilgi de büyüktü.  İşte tüm bu ekim ayı trafiği içinde Orgatec  fuarını Köln temsilcimiz Bilal Uzun sizler için izledi ve uluslararası mobilya sektör yayınımız olan FURNİTURK DECORATİON &INDUSTRY dergimizi gerek türk firma standları gerekse de yabancı tedarikçi ve ziyaratçilere dağıtarak bu fuarda da ektif çalışmamızı gerçekleştirdi. Tüm Facebook,  you tube,

 Instagram ve İnternet sitelerimizde de fuarla aynı günde video ve fotoğrafları yayınlayarak online bir yayıncılık başarısı gerçekleştirdik.

Bu yıl Orgatec katılımcısı Türk ofis mobilyaüretici firmalarımız: Yıldız mobilya -Addo markasıyla, Asil Büro Mobilyaları- Eksen markasıyla,Birim Mobilya-kendi adıyla, Bata Metal- B&T markasıyla,Büroart adıyla, Tosunoğulları-Bürotime markasıyla, Cadi Metal –CADI markasıyla, Kasella Büro sistemleri- Kasella adıyla, Ar-MA-DAN Mobilya, Ersa Mobilya , Flekssit Büro Mobilyaları, Koleksiyon Mobilya, Argus Mobilya, MOD Tasarım, Moreno Konsept, NURUS A.Ş, ORÇELİK, PAPATYA, Kimsan Mobilya olmak üzere toplam 20 firma 6, 7,8, 9,10’cu salonlarad dağınık olarak ilgili hollerde fuara katıldılar.

Dijital dünyanın ve elektronik sistemlerin hr yerde karşımıza çıktığı bu görsel ve ergonomi sektöründe bundan uzak durmak imkansiz gibiydi.  Bu yıl hemen tüm firmaların özel koleksiyonlarla girdikleri fuarda yine ofiste farklı trendler, digital ve elektronikle iç içe geçmiş sanal ve teknolojik ofisler ilgi çekiyordu.

Nurus, Koleksiyon, Bürotime, Ersa gibi yıllardır bu fuarın neredeyse vazgeçmezleri haline gelen ve ürünleriyle de oldukça  konuşulan firmalarımızın yanında MOD tasarım ve ofis koltuklarıyla ilgi çeken Kasella firması buyıl öne çıkanlardadı. İlk kez katılmalarına karşın oldukça profesyonel hazırlanan Türk firmaları fuarda da göz doldurdular. Bu satırları yazarken gerek şık standı ve gerekse de  farklılık yaratan ürünleriyle MOD Tasarım firmasına bu sayfalardan teşekkür borçluyuz. Türkiye’den fuara kadar  yüzlerce dergiyi taşıyarak dağıtımımıza önemli bir destek sağladılar.

yazar

Nesip Uzun-editor yazısı

E-bülten için e-posta bırak