Miff 25 yıllık global mobilya ticaretini kutluyor.

Mobilya Dekorasyon Dergisi - Mobilya Dekorasyon - Dergi - Yayın - İletişim - Dergi - furniture - wood - design - dizayn - aksesuar - kenarbandı - edgeband - makine -woodworking - woodworkingmachinery - fair - mobilya fuarları - woodworking machinery - ahsap makineleri- glue-yapıştırıcı tutkal-

Miff 25 yıllık global mobilya ticaretini kutluyor.

12-01-2019
Miff 25 yıllık global mobilya ticaretini kutluyor.
Dünya Mobilya Şehri Malezya;Miff 25 yıllık global mobilya ticaretini kutluyor.KUALA LUMPUR, yakın zamanda hükümet tarafından Malezya’nın Mobilya Şehri’ni ilan edildi. Güneydoğu Asya’nın en önemli endüstri fuarından olan ve 8-11 Mart 2019 tarihleri arasında kapılarını açacak MIFF 2019 (Malezya Uluslararası Mobilya Fuarı) fuarı bu yıl 25. Yılını kutluyor.2018 yılındaki en büyük genişlemesinden sonra, MIFF 25. yıldönümünü, Malezya’nın mobilya ihracatının % 70’inin üst sıralarda yer aldığı, Amerika Birleşik Devletleri, Singapur, Japonya, Avustralya, Britanya ve 160’dan fazla ülkeye denk gelen itici gücü Muar ile kutlayacağını duyurdu MIFF 2019 PRESENTS "MUAR: FURNITURE CITY OF MALAYSIA" TO THE WORLDCelebrating 25 years of global furniture trade

Renowned as a robust global trade show where deals are made, MIFF is the world’s largest market place for top quality Malaysian wood and panel furniture, and the largest procurement hub for work place solutions via its MIFF Office segment.

Dünya Mobilya Şehri Malezya;  Miff 25 yıllık global mobilya ticaretini kutluyor.

KUALA LUMPUR,  yakın zamanda hükümet tarafından Malezya'nın Mobilya Şehri'ni ilan edildi.    Güneydoğu Asya'nın en önemli endüstri fuarından olan ve 8-11 Mart 2019 tarihleri arasında kapılarını açacak  MIFF 2019 (Malezya Uluslararası Mobilya Fuarı) fuarı bu yıl 25. Yılını kutluyor. 

2018 yılındaki  en büyük genişlemesinden sonra, MIFF 25. yıldönümünü, Malezya'nın mobilya ihracatının % 70'inin üst sıralarda yer aldığı, Amerika Birleşik Devletleri, Singapur, Japonya, Avustralya,  Britanya  ve 160'dan fazla ülkeye denk gelen itici gücü Muar ile kutlayacağını  duyurdu 

MİFF Officesegmentiile  MIFF, dünyanın en önemli  ahşap ve panel mobilyası pazar yerlerinden biri olan Malezya,   iş yeri çözümleri için en büyük tedarik merkezidir.

        “Muar faktörü MIFF'in en başından beri ayrılmaz bir parçasıydı. 25. yıl dönüm noktasını kutlarken, Malezya’nın küresel mobilya ihracatçısı olarak yükselişinin öncüleri olan Muar mobilya üreticilerinin vizyonuna ve itibarlı saygınlığına saygı göstermek istiyor. Bu aynı zamanda MIFF’in Muar Mobilya Birliği (MFA) ile olan stratejik ortaklığını teyit etmek için de bir fırsat. MIFF Genel Müdürü olan Karen Goi, ‘’ziyaretçilere heyecan verici bir deneyim yaşatmak için Miff 2019  yeniliklerin, yüksek kaliteli işçiliğin ve en iyi tasarımın  dikkat çekici karışımı olacak.’’ dedi.

       Malezyalı katılımcıların yarısını oluşturan 200'den fazla Muar üreticisi, Malezya Uluslararası Ticaret ve Fuar Merkezi (MITEC) ve Putra Dünya Ticaret Merkezi (PWTC) üzerinde birleşecek. MITEC'te MITEC'de görevli Muar Hall'da bir ana küme olacak, diğerleri ise yaşam tarzı ayarı designRena, MIFF Office ve Sofa Hall gibi küratörlü bölgelerde sergilenecek.

“MIFF, Muar'ın en son yürün ve tasarımlarını  tek bir çatı altında görmek için en iyi platform.

 

      Muar'da mobilya alıcıları ne tür ürün arıyorlarsa üretilir. Daha büyük  fuar alanıyla , 2019'da daha fazla ürün ve en son koleksiyonlarla birlikte fuar alanını maksimize etmek için hazırlıklar yapılıyor.

         MIFF Genel Müdürü olan Karen Goi, ‘’ MFA-MIFF stratejik ortaklığı 2013 yılından bu yana çok iyi çalıştı. Uluslararası alıcıların çeşitliliği mevcut ve yeni şirketlere gerçek iş fırsatları getirmektedir ve bu da Malezya'nın mobilya ihracatını her zaman arttırmakta ve global ağını genişletmektedir, ”dedi. .

Muar, Nisan 2018'de resmi olarak Malezya Mobilya Kenti'ne layık görüldü. Aynı zamanda, daha fazla fabrikayı bünyesine katmak ve sanayiyi genişletmek için iki yıl içinde hazır olmak üzere 400 hektarlık bir Muar Mobilya Parkı kuruldu. Canlı sanayiyi daha fazla desteklemek için hükümet, üreticilerin rekabetçi bir hammadde tedarikine erişmelerine yardımcı olmak amacıyla Temmuz 2017'de kauçuk ihracatını daha önce yasaklamıştı. Üretim, kalite ve verimliliği hızlandırmak için daha fazla otomasyon teşvik etmek için kredi teşvikleri de tanıtıldı.

 Muar’ın mobilya mirası köklerini 80'li yılların başına kadar ahşap tabanlı bir yazlık endüstrisi olarak ortaya çıktı. . On yıllar boyunca küçük kasaba, 700 fabrika ile rekabetçi bir küresel oyuncuya dönüşmek ve her ay denizaşırı ülkelerde 6.000 - 7.000 konteynır taşıması ile bu günlere geldi. MIFF'deki tüm düzenli katılımcılar arasında Poh Huat, SWS, SK Mobilya, Lii Hen ve Wegmans gibi yarım düzine büyük isim bulunmaktadır.

MIFF 2019, Malezya ve diğer Asya mobilya üreticilerinin tahmini 650 tedarikçisine sahip olacak. Alıcılrın , yeni ürün yelpazesini ve daha fazla tedarikçiyle beklenen ağı buluşturmak  için daha fazla zaman harcamaları gerekecek 

           Fuar, 2018'de, % 25 ila 100.000 m2 genişledi. 984 milyondan 625 katılımcı ve 20.000 ziyaretçiyi çekerek 984 milyon ABD doları tutarında rekor siparişlerle kapandı.

 Daha fazla bilgi için www.miff.com.my adresini ziyaret edin veya info@miff.com.my adresini ziyaret edin. En son haberleri ve kavrayışları öğrenmek için MIFF (FB) Tarafından Şimdi Dene'yi takip edin | ubmMIFF (Youtube) | Şimdi MIFF (LinkedIn) Furnish | MIFF (IG)  linklerinden daha detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz. 

 

MIFF Hakkında (www.miff.com.my)

MIFF, Güneydoğu Asya'nın, dünyanın dört bir yanındaki 140 ülke ve bölgeden 20.000 mobilya uzmanına hizmet veren türünün en küresel ve en büyük sanayi fuarlarından biridır. 8-11 Mart tarihleri arasında düzenlenen fuar, Malezya'nın  en kaliteli ahşap mobilyaları ve bölgedeki en geniş ofis çözümleri dahil olmak üzere her türlü ev ve ticari mobilyaları kapsamlı bir şekilde sergiliyor. 1995'teki kuruluşundan bu yana, fuar, Global bir birlik olan     UFI tarafından onaylanan ve desteklenen bir etkinliktir.

KUALA LUMPUR, 3 Sep: Muar, recently declared the "Furniture City of Malaysia" by the government, will take centre stage at Southeast Asia’s largest industry show next year when the annual Malaysian International Furniture Fair (MIFF) opens its doors again from March 8- 11.
Fresh from its biggest expansion in 2018, MIFF will celebrate its 25th anniversary sharing the limelight with Muar, the driving force that accounts for 70% of Malaysian furniture exports to over 160 countries including top destinations, the United States, Singapore, Japan, Australia and Britain.

 

 

yazar

Nesip Uzun-editor yazısı

E-bülten için e-posta bırak