Michael Then, Schattdecor AG’de Üretim ve Yüzeylerden sorumlu yeni Yönetim Kurulu üyesi oldu

Mobilya Dekorasyon Dergisi - Mobilya Dekorasyon - Dergi - Yayın - İletişim - Dergi - furniture - wood - design - dizayn - aksesuar - kenarbandı - edgeband - makine -woodworking - woodworkingmachinery - fair - mobilya fuarları - woodworking machinery - ahsap makineleri- glue-yapıştırıcı tutkal-

Michael Then, Schattdecor AG’de Üretim ve Yüzeylerden sorumlu yeni Yönetim Kurulu üyesi oldu

11-09-2021
Michael Then, Schattdecor AG’de Üretim ve Yüzeylerden sorumlu yeni Yönetim Kurulu üyesi oldu
Ekim 2021’den beri en son Yüzey Üretim Başkanı olan Michael Then, Üretim ve Yüzeylerden sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi olarak Kurt Mack’ın yerini alacak. Sonuç olarak Mack’ın şirketten ayrılmasından sonra Roland Auer’in (CEO) geçici olarak üstlendiği idari görevler, sonbahardan itibaren Michael Then’in in sorumluluk alanına geçecek. Sn. Then, ayrıca ürün geliştirme ve kalite güvencesinden de sorumlu olacak. Schattdecor Yönetim Kurulunun üye sayısı böylece tekrar beşten altıya çıkmış oldu.

 

Roland Auer, Schattdecor AG CEO: "Mack, Walter Schatt ve diğer birkaç meslektaşımızla birlikte 'ilk baştaki insanlardan' biriydi. Ülke içindeki ve dışındaki deneyimleri sayesinde şirket hakkında her şeyi bilen bir Schattdecor personeli olan Michael Then, onun yerini alıyor. Bu, bizi çok gururlandırıyor. 23 yıldan uzun bir süredir Schattdecor'da çalışan Michael Then, şirket ve çalışanları için özel bir algı yarattı. Her ikisinin de onun bağlılığından yararlanacağından eminiz. Şu anda dünya çapında 16 Schattdecor lokasyonunda üretim yapmakta olan uluslararası piyasa lideri olarak, bizim için büyük ölçüde hayati ve belirleyici olan bu alana tam olarak odaklanabilecek bir Yönetim Kurulu üyesine ihtiyacımız vardı. Bu sorumluluk gerektiren görevin gelecekte güvenilir ellerde olmaya devam edeceğini ümit ediyoruz. Yönetim Kurulu'ndaki görevlendirme, onun istisnai bağlılığı ve uzun yıllardır devam eden başarılı işbirliğinin takdir edildiğinin ve ödüllendirildiğinin önemli bir işaretidir.

1998'de teknoloji alanında bir mühendis olarak şirkete katılan Then, daha sonra 2005-2009 arasında Curitaba'daki Brezilya Schattdecor baskı tesisinin yönetimini üstlendi ve yeni fabrikanın yapımı ve işletmeye alınması görevi kendisine verildi. Rosenheim doğumlu olan Then, daha sonra memleketine döndü ve Thansau'daki Schattdecor folyo üretim alanının koordinasyonunu üstlendi. Burada dijital baskı yönetimini de geçici olarak devraldı. 2017'de Yüzeyler sorumlusu olarak atandı. Michael Then ile, deneyimli diğer bir Schattdecor personeli daha, Üretim & Yüzeyler, Ürün Geliştirme ve Kalite Güvencesi alanlarında sorumlu olarak, şirketin yönetim kuruluna Ekim 2021'den itibaren yeni bir güç katacak. 

yazar

Nesip Uzun-editor yazısı

E-bülten için e-posta bırak