Malezya Mobilya Fuarı MIFF 2016’ya Damgamızı Vurduk

Mobilya Dekorasyon Dergisi - Mobilya Dekorasyon - Dergi - Yayın - İletişim - Dergi - furniture - wood - design - dizayn - aksesuar - kenarbandı - edgeband - makine -woodworking - woodworkingmachinery - fair - mobilya fuarları - woodworking machinery - ahsap makineleri- glue-yapıştırıcı tutkal-

Malezya Mobilya Fuarı MIFF 2016’ya Damgamızı Vurduk

18-05-2016
Malezya Mobilya Fuarı MIFF 2016’ya Damgamızı Vurduk
Malezya’nin en büyük mobilya fuarı MIFF, EKİN Yayın Grubu’nun her yıl ülkemizi ve mobilya sektörünü temsil ettiği ve VIP konuğu olarak yarışma jüriliğinde bulunduğu Güney Doğu Asya’nın en önemli fuarlarındandır.

Bu yıl Jüri Baskanlığı yaptığımız, ödül töreninde bir sunum konuşması gerçekleştirdiğimiz ve dergilerimizi dağıttığımız fuara yine damgamızı vurmuş olduk.

 

MIFF 2016’nın katılımcıları arasında bu yıl ilk kez Istanbul Mobilya Fuarı ISMOB da vardı. Turkiye’den 50 kişilik bir ziyaretci heyetinin yanı sıra MOSDER Genel Sekreteri Abdullah Tuglu’nun da ziyaretçileri arasında olduğu fuar, uluslararası niteliği ve canlı etkinlikleri ile yine muhteşemdi.

 

TÜRK HEYETİ MALEZYA MOBİLYA FUARINDA

 

MIFF 2016 fuarının bir diğer özelliği de bu yıl Türkiye'den 50 kişilik bir ziyaretçi heyetinin gelmesiydi. Heyette Konya Mobilyacılar ve Marangozlar Odası ile Karatay Belediyesinden gelen ve içlerinde oda ve belediye başkanı ile eski dış ticaret müsteşarlığı müdürlerinin de bulunuyordu. Heyeti Ubm Asya Başkan Yardimcisi M Gandi ve Miff Genel Müdürü Karen Goi ile birlikte Ekin Yayın Grubu Genel Koordintörü Zeki Yücel karşılayıp bir toplanti düzenlediler.

 

Toplantida Karen Goi'den sonra konusan genel koordinatörümüz, heyete MIFF, Kuala Lumpur ve Asya Pasifik mobilya fuarları hakkında aydınlatıcı açıklamalar yapmanın yanısıra burada kaldıkları sürece faydalanabilecekleri pratik bilgiler de verdi.

 

Tüyap İSMOB Mobilya Fuarı, Bu Yıl Malezya'da da Tanıtıldı

 

Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği MOSDER tarafından Tüyap Beylikdüzü Fuar ve Kongre Merkezinde düzenlenmekte olan Istanbul Mobilya Fuarı ISMOB’un tanıtımı Malezya’nin başkenti Kuala Lumpur’da düzenlenen MIFF 2016 fuarındaki standlarında tanıtıldı.

 

Fuarın üçüncü katındaki standlarında uluslararası ziyaretçileri ağırlayan Tüyap Ekibi fuarın broşürlerini dağıtmanın yanı sıra Istanbul Mobilya fuarı ISMOB hakkında sektör temsilcilerine ayrıntılı bilgiler vererek onları 2017 yılının 10 – 15 Ocak günleri arasında gerçekleşecek ISMOB fuarına davet ettiler.

yazar

E-bülten için e-posta bırak