Maksder - Mobilya Aksesuar Sanayicileri Derneği, Müşteri ve Üyelerini Tüyap’ta ağırladı

Mobilya Dekorasyon Dergisi - Mobilya Dekorasyon - Dergi - Yayın - İletişim - Dergi - furniture - wood - design - dizayn - aksesuar - kenarbandı - edgeband - makine -woodworking - woodworkingmachinery - fair - mobilya fuarları - woodworking machinery - ahsap makineleri- glue-yapıştırıcı tutkal-

Maksder - Mobilya Aksesuar Sanayicileri Derneği, Müşteri ve Üyelerini Tüyap’ta ağırladı

23-11-2016
Maksder - Mobilya Aksesuar Sanayicileri Derneği, Müşteri ve Üyelerini Tüyap’ta ağırladı
Oldukca kalabalık ve ilgi gören etkinlikte Dernek Dönem Başkanı Tekin Çınar misafirler hoş geldiniz konuşması yaparak Maksderin kuruluş amaçları ve sektöre kattığı faydaları anlattıktan sonra, maksder tanıtım filmi izlendi.

Maksder – Mobilya Aksesuar Sanayicileri Derneği, Müşteri ve Üyelerini Tüyap’ta ağırladı

 

Mobilya Aksesuar Sektörünün Türkiye geneli tek örgütlenmesi olan ve toplamda 48 üyesi bulunan Maksder, Bu yıl gerçekleşen Tüyapİntermob fuarı sırasında Tüyap Fuarcılığın da katkılarıyla bir gala yemeği gerçekleştirdi. Tüyap salonlarında 12. Hol fuaye ve konferans salonunda gerçekleşen etkinliğe aksesuara sektörü dışında sektörün hitap ettiği firma temsilcileri, tedarik zinciri ve müşterilerinin katılımıyla gerçekleşti. Oldukca kalabalık ve ilgi gören etkinlikte Dernek Dönem Başkanı Tekin Çınar misafirler hoş geldiniz konuşması yaparak Maksderin kuruluş amaçları ve sektöre kattığı faydaları anlattıktan sonra, maksder tanıtım filmi izlendi. Gerek etkinliğe, gerekse de sektöre yaptığı destek ve yatırımlarından dolayı Tüyap A.Ş kurucusu sn Bülent Ünal’a ve İhracatci birlikleri başkanı Sn Rıdvan Mertöz’e teşekkür plaketi verildi ve misafirler güzel bir müzik eşliğinde sohbetler ve tanışmalarla yemeklerini yediler.

yazar

Nesip Uzun-editor yazısı

E-bülten için e-posta bırak