MAKSDER, INTERMOB Fuarı’na Etkinlikleri ile Damgasını Vuracak

Mobilya Dekorasyon Dergisi - Mobilya Dekorasyon - Dergi - Yayın - İletişim - Dergi - furniture - wood - design - dizayn - aksesuar - kenarbandı - edgeband - makine -woodworking - woodworkingmachinery - fair - mobilya fuarları - woodworking machinery - ahsap makineleri- glue-yapıştırıcı tutkal-

MAKSDER, INTERMOB Fuarı’na Etkinlikleri ile Damgasını Vuracak

15-05-2012
MAKSDER, INTERMOB Fuarı’na Etkinlikleri ile Damgasını Vuracak
Mobilya Aksesuar Sanayicileri Derneği MAKSDER, Tüyap Intermob fuarına düzenlediği paneller, yarışma ödül töreni ve kokteylleri ile damgasını vuracak. olup bunların başında da artık gelenekselleşen tasarım yarışması gelmektedir.
TASARIM YARIŞMASI
Mobilya aksesuar ürünlerinin bilinirliğini ve marka değerlerini yükseltmek amacıyla bu üçüncüsü düzenlenmekte olan yarışma 9 farklı ürün gurubunda gerçekleştirilecek. Yarışma, bu yıl dernek üyelerinn yanı sıra üniversitelerin mimarlık, iç mimarlık, endüstri ürünleri tasarımı bölümlerinde eğitim gören öğrencilere ve bağımsız tasarımcılara da açıldı.1 Ağustos 2012 tarihine kadar teslim edilecek ürünler jürinin değerlendirmesini takiben 15 kim 2012 tarihinde TÜYAP Intermob 2012 fuarı sırasında düzenlenecek bir törenle açıklanacaktır. Ödül kazanan ürünler fuar boyunca özel teşhir bölümünde sergileneceği yarışmanın kategorileri aydınlatma ürünleri, bağlantı elemanları, kapak sistemleri, kulplar, masa ve mobilya taşıma sistemleri, kiler sistemleri, dekoratif ve fonksiyonel aksesuarlar, çekmece sistemlerinin yanısıra özgün ve serbest çalışmalar ile engelliler için fonksiyonel ürün ve tasarımlardan oluşmaktadır.

INTERMOB FUAR ETKİNLİKLERİ
MAKSDER, 13 - 17 Ekim 2012 tarihleri arasında gerçekleşecek olan INTERMOB fuarında kendisine ayrılmış olan alanda ödül töreninin yanısıra çeşitli etkinliklere de imza atacaktır. Bunların arasında tanınmış tasarımcılar ve sektördeki dernek temsilcilerinin katılacağı çeşitli paneller, üniversiteler ve ETMK, TETOP gibi tasarım meslek kuruluşlarının katılacağı canlı workshow'lar bulunacaktır.

Başvuru için: iletisim@maksder.org
yazar

E-bülten için e-posta bırak