Makine Sektörü MAKTEK Fuarı kapsamında ikinci kez İzmir’de!

Mobilya Dekorasyon Dergisi - Mobilya Dekorasyon - Dergi - Yayın - İletişim - Dergi - furniture - wood - design - dizayn - aksesuar - kenarbandı - edgeband - makine -woodworking - woodworkingmachinery - fair - mobilya fuarları - woodworking machinery - ahsap makineleri- glue-yapıştırıcı tutkal-

Makine Sektörü MAKTEK Fuarı kapsamında ikinci kez İzmir’de!

04-10-2019
Makine Sektörü MAKTEK Fuarı kapsamında ikinci kez İzmir’de!
2019’da 500 milyon dolarlık iş hacmi için buluşuyor...İzmir’den tüm dünyaya inovasyon yayılıyorMakina sektörünün Ege Bölgesi’ndeki en büyük buluşması MAKTEK İzmir Fuarı, 9-12 Ekim tarihleri arasında kapılarını açmaya hazırlanıyor. TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş. ile Takım Tezgahları Sanayici ve İş İnsanları Derneği (TİAD) iş birliği ve Makina İmalatçıları Birliği (MİB) desteğiyle düzenlenen fuar, 60’ın üzerinde ülkeden 35.000’i aşkın sektör profesyonelini aynı çatı altında bir araya getirmek için gün sayıyor. Fuarİzmir’de gerçekleşecek buluşma kapsamında sektör, 500 milyon dolarlık iş hacmi hedefliyor.

3 Ekim Perşembe –  Türkiye ekonomisi için kaldıraç görevi gören makine sektörünün tüm temel taşlarını 2’inci kez bir araya getirmek için yola çıkan MAKTEK İzmir, 9 Ekim Çarşamba günü kapılarını sektör profesyonellerine açıyor. Takım tezgahları sektörünün en büyük buluşma platformlarından biri olan ve dört gün sürecek MAKTEK Fuarı kapsamında sektör, 500 milyon dolarlık iş hacmi hedefliyor.

yazar

Nesip Uzun-editor yazısı

E-bülten için e-posta bırak