Kişiselleştirilmiş tasarımlar yaratmak için Roma Plastik kontrast kenarbantları

Mobilya Dekorasyon Dergisi - Mobilya Dekorasyon - Dergi - Yayın - İletişim - Dergi - furniture - wood - design - dizayn - aksesuar - kenarbandı - edgeband - makine -woodworking - woodworkingmachinery - fair - mobilya fuarları - woodworking machinery - ahsap makineleri- glue-yapıştırıcı tutkal-

Kişiselleştirilmiş tasarımlar yaratmak için Roma Plastik kontrast kenarbantları

06-02-2018
Kişiselleştirilmiş tasarımlar yaratmak için Roma Plastik kontrast kenarbantları
Özgu?n ve karakterli tasarımlar, mobilya seçimlerinde rol oynayan iki kriterdir. Roma Plastik, u?reticiler ve mimarlara en doğru malzemeyi sunabilmek amacıyla, kontrast kenarbandı koleksiyonunu geliştirdi. Bu şekilde, kenarbandı ve levha arasında heyecan verici kontrastlarve vurgular oluşturabileceksiniz.

Mobilya tasarımında, çeşitli malzemelerin birbirleri ile kombine edilmesi günümüz trendleri arasında yer alıyor. Roma Plastik, kontrast kenarbandı koleksiyonu ile, mobilyalarda çarpıcı ve çekici ayrıntılar oluşturmanıza olanak sağlıyor. Bu da, mobilya tasarımlarında kenarbandını, küçük dokunuşlarla ilgi çekici bir tamamlayıcı unsur haline getiriyor. Koleksiyon, çeşitli tasarımlara sahip ve çok yönlü kullanım olanakları sunan 13 farklı kontrast kenarbandını kullanıcıların beğenisine sunuyor. Bu kenarbantları, ABS veya PMMA hammaddeleri kullanılarak üretiliyor.

Tasarımda çekici unsurlar, Doppia kenarbantları: Doppia edge band

Doppia kenarbandına sahip mobilyalar, tüm dikkatleri üzerlerine çekiyor. Gerçek cam efektini mobilya üzerinde mükemmelleştiren bu PMMA kenarbandı, şık bir tasarım yaratır. Koleksiyonda, Doppia kenarbandının beş farklı dekoru mevcuttur. Dekorların üçü; açık meşe (H3309) dekorunun siyah, gri ve beyaz gibi trend renklerle kombinasyonlarıdır. Bu üç dekor; H8959 AC Naturel Doppia Siyah, H8960 AC Naturel Doppia Beyaz ve H8961 AC Naturel Doppia Onyx Gri’dir.  Diğer iki dekor ise, German Design Award 2017 yarışmasında “Özel Mansiyon” ödülünü kazanan F8981 AC Siyah Bakır Doppia ve F8982 AC Siyah Gold Doppia’ dır. Bu dekorlar günümüz metal trendi ve farklı malzemelerin bir arada kullanılmasına mükemmel iki örnektir ve mat yüzeyler ile birlikte,  mat cam veya linolyum kaplama izlenimi yaratırlar.

Trend: Beyaz kontrastlara sahip siyah dekorlar

Düz renkler, mobilya ve iç tasarımda günden düne dekorasyonlarda kombine edilerek daha fazla kullanılıyor. Işık vurguları ile kombine edilen koyu renkli dekorlar, şu anda oldukça popüler olan bir trendi oluşturuyor. Roma Plastik, bu trende yönelik, ABS hammadde ile üretilmiş, iki renkli kontrast kenarbandı tasarımını geliştirdi. Bu kontrast kenarbandı U8980 ST9 Kontrast Cosmos Gri-Beyaz, U8981 ST9 Kontrast Onyx Gri-Beyaz ve U8982 ST9 Kontrast Lav Gri-Beyaz dekorlarıyla koleksiyonda sunuluyor. Koyu renkli levha dekorlarını, ince kontrast çizgileri ile zenginleştiren kenarbandı dekorları, tasarıma geometrik vurgular yapıyor.

Kenarbandında doğal ve otantik vurgular

Ahşap dekorlu kenarbantları ile sadece doğal değil, heyecan verici tasarımlar da oluşturulabilir. Roma Plastik, kontrast vurgulara sahip mobilya tasarımları için, yonga levha ile kontrast oluşturan ABS kenarbantlarını geliştirdi. Bu seçki, düz renklerle kombine edildiğinde doğal vurgular oluşturuyor. H8956 ST10 Beyaz Gri, H8957 ST10 Natürel ve H8958 ST10 Antrasit, 3 farklı düz rengin Dağ Karaçam dekoruna odaklanarak yaratıldığı koleksiyonun özel tasarımlarındandır.

Modern detaylara sahip mobilyalar

Roma Plastik, ABS hammaddesiyle üretilen H8955 SM Multiplex Siyah ile, mobilyalarda kontrplak görünümünü yansıtıyor. Bu dekor, siyah baz rengi sayesinde, düz renkli bir levha ile kombine edildiğinde, premium bir görünüm elde edilmesini sağlar.

Roma Plastik, her geçen gün yükselen siyah-beyaz trendini yakalamak amacıyla, F8980 LI Siyah Linea’yı geliştirdi. Beyaz dekorlar, dramatik etkiye sahip bu kenarbantları ile kombine edildiğinde kontrast efekti sayesinde mobilyaları sıra dışı çizgilerle tamamlıyor. Bu nedenle tekrar popülerlik kazanan siyah, genellikle sadece kontrast olarak kullanılmaktadır. PMMA’nın, Multiplex’e benzer bir görünüm sergileyen doğrusal kabartması, premium kalitede bir izlenim oluşturuyor.

 

 

yazar

Nesip Uzun-editor yazısı

E-bülten için e-posta bırak