IWF ATLANTA 2018 MOBİLYA MALZEMELERİ VE MAKİNE FUARI BAŞLADI

Mobilya Dekorasyon Dergisi - Mobilya Dekorasyon - Dergi - Yayın - İletişim - Dergi - furniture - wood - design - dizayn - aksesuar - kenarbandı - edgeband - makine -woodworking - woodworkingmachinery - fair - mobilya fuarları - woodworking machinery - ahsap makineleri- glue-yapıştırıcı tutkal-

IWF ATLANTA 2018 MOBİLYA MALZEMELERİ VE MAKİNE FUARI BAŞLADI

26-08-2018
IWF ATLANTA 2018 MOBİLYA MALZEMELERİ VE MAKİNE FUARI BAŞLADI
AMERİKA’NIN ATLANTA ŞEHRİNDE İKİ YILDA BİR GERÇEKLEŞEN VE BÖLGENİN EN ÖNEMLİ MOBİLYA ÜRETİM MALZEMELERİ HERTÜRLÜ AKSESUAR VE YÜZEY MALZEMELERİ İLE MAKİNE İMALATCILARININ YER ALDIĞIFUAR BU YIL 12 TÜRK FİRMASININ KATILIMIYLA GERÇEKLEŞTİ.

        Fuara her yıl olduğu gibi Ekin yayın grubu da 15 yıldır yurtdışına yönelik olarak ingilizce formatta hazırladığı FurniTurk Decoration dergisi ile katılım gerçekleştirdi. Esas olarak Tğrkiye’de üretim yapan yerli üretici firmaları uluslararası alıcılarla buluşturmayı hedefleyen Furniturk dergisi yıl içinde 2 yayın olarak çıkıyor ve toplamda 15 ülkede dağıtım gerçekleştiriliyor. Atlantada gerçekleşen buyılki fuarda yine dergilerimiz dağıtılarak reklam veren müşterilere katma değer yaratılmaya çalışılıyor.

      Bu yılki dağıtımımızı fuarın Türkiye organizasyonunu gerçekleştiren ENT Fuarcılık ve fuarın yetkilisi Gökhan Özcan gerçekleştirdi. Fuarda Türk katılımcılara da tek tek uğranarak başarı dilendi. Fuarla ilgili geniş raporlar Mobilya dergisinin Eylül-Ekim sayısında yayınlanacaktır.

yazar

Nesip Uzun-editor yazısı

E-bülten için e-posta bırak