İsveçli mobilya devi IKEA COVİT_19 için Hindistanda 26 milyon euroluk bağış yaptı

Mobilya Dekorasyon Dergisi - Mobilya Dekorasyon - Dergi - Yayın - İletişim - Dergi - furniture - wood - design - dizayn - aksesuar - kenarbandı - edgeband - makine -woodworking - woodworkingmachinery - fair - mobilya fuarları - woodworking machinery - ahsap makineleri- glue-yapıştırıcı tutkal-

İsveçli mobilya devi IKEA COVİT_19 için Hindistanda 26 milyon euroluk bağış yaptı

01-04-2020
İsveçli mobilya devi IKEA COVİT_19 için Hindistanda 26 milyon euroluk bağış yaptı
İsveçli mobilya devi IKEA Cuma günü, toplulukların, iş arkadaşlarının, tedarikçilerin ve koronavirüsün yayılmasından etkilenen tüketicilerin sağlığını korumak için 26 milyon euro bağış verdiğini açıkladı. Buna ek olarak, firmanın hayırsever kolu olan IKEA Vakfı, acil müdahaleyi destekleme amaçlı bir fon taahhüdünü açıkladığını söyledi.

     

Bunun bir parçası olarak, Haydarabad'da bir mağaza işleten IKEA Hindistan, hükümet yetkilileri ile koordinasyon halinde, şehirdeki Gachibowli'de bir spor hostelinde 200 yataklı bir karantina merkezi kurdu.

“Bunlar olağanüstü zamanlar ve mutlak önceliğimiz iş arkadaşlarının, müşterilerin, tedarikçilerin ve toplulukların sağlık ve güvenliğini sağlamak. Hala bu yeni gerçekliğe ayak uyduruyoruz, ancak geleceğin iş sürekliliğini sağlamak ve insanların hayatlarını daha iyi hale getirmeye devam etmek için elimizden geleni yapıyoruz ”diyor IKEA Hindistan CEO'su ve Sürdürülebilirlik Başkanı Peter Betzel.

IKEA’nın stratejik ortağı Ingka Group, “Faaliyette bulunduğu 30 ülkesinin yerel topluluklarında daha acil harekete geçmesine izin vererek 26 milyon euro ayni bağışla acil yardımın desteklenmesine yönelik ilk adımı atacağız” dedi.

Bu, hastanelere, tıp merkezlerine ve sığınaklara yatak, yiyecek ve oyuncak gibi ihtiyaçların sağlanmasına odaklanacağını da sözlerine ekledi.

Ingka Group CEO'su Jesper Brodin, “Şimdi odak noktamız, en çok etkilenen topluluklara yardımcı olmak için gerçekleştirdiğimiz eylemleri hızlandırmak ve birçok insanı ve dünyadaki ortaklarımızı desteklemek” dedi.

yazar

Nesip Uzun-editor yazısı

E-bülten için e-posta bırak