İSTİKBAL Mobilya, Avrupa’da 3 yeni mağaza açtı

Mobilya Dekorasyon Dergisi - Mobilya Dekorasyon - Dergi - Yayın - İletişim - Dergi - furniture - wood - design - dizayn - aksesuar - kenarbandı - edgeband - makine -woodworking - woodworkingmachinery - fair - mobilya fuarları - woodworking machinery - ahsap makineleri- glue-yapıştırıcı tutkal-

İSTİKBAL Mobilya, Avrupa’da 3 yeni mağaza açtı

24-05-2016
İSTİKBAL Mobilya, Avrupa’da 3 yeni mağaza açtı
İstikbal Mobilya, yurtdışında mağazalaşma çalışmalarına devam ediyor. Avrupa pazarına odaklanan firma, geçtiğimiz ay 3 yeni mağaza açtı

Almanya'nın Münih ve Hannover şehirleriyle Avusturya'nın Salzburg şehrinde toplam 3 mağaza açılışı yapan İstikbal yeni mağazaları ile Almanya'da 10, Avusturya'da 3 olmak üzere Avrupa'da 82 münhasır mağazaya ulaştı. İstikbal mağaza açılışlarında konuşan Boydak Holding Yönetim Kurulu Üyesi Bekir Boydak, "İstikbal markamızla hali hazırda Avrupa'nın en büyük mobilya üreticisi olarak faaliyet gösteriyoruz. 2017 yılına kadar Avrupa pazarında 100 mağazaya ulaşmayı hedefliyoruz" dedi.

 

Bekir Boydak, mobilyada dünyanın en büyük ilk 10 üreticisi arasında olduklarını vurgulayarak, "Ürettiğimiz mobilyaları 140'tan fazla ülkeye ihraç ediyoruz. Gerek yurt içi gerek yurtdışı pazarlarda sürekli olarak büyüyoruz. Boydak Holding'in lokomotif sektörü olan mobilya ile hem yurtiçinde hem de yurtdışında istikrarlı bir şekilde büyümeye devam ediyoruz. Nitekim, 2015 yılında 107 yeni mağaza açmayı planlamıştık. Daha yılı bitirmeden bu h edefe ulaştık. Kazandığımızı işimize yatırarak, ölçeğimizi daha da büyütmek, mobilya markalarımızın küresel hedeflerle yol almasına destek vermek ve sonuçta, ülkemiz için değer yaratmak her zamanki gibi temel hedefimiz olmaya devam edecek. Açılan her yeni mobilya mağazası aracılığıyla ülke ekonomisine çok yönlü katkı sağlıyoruz. Geçen yıl açtığımız 107 mağaza ile 1000 kişiye yeni istihdam kapısı da açılmış oldu. Üretim tarafında ise 1050 kişi olmak üzere toplamda mobilya sektöründe 2050 kişiye istihdam sağladık" açıklamasını yaptı.

 

Hızlı mağazalaşma stratejisi sürecek

 

Avrupa'nın en büyük mobilya üreticisi konumunda olan ve küresel hedefler doğrultusunda mağazalaşma operasyonuna ağırlık veren İstikbal ile 2016 yılında da hızlı mağazalaşma stratejisini uygulamaya devam edeceklerini belirten Boydak Holding Yönetim Kurulu Üyesi Bekir Boydak, "Sadece Avrupa'da değil uzak ülkelerde de varlığımızı güçlendirmeye kararlıyız. Bu doğrultuda Kanada, Zambiya, Gana, Sudan gibi ülkelerde mağazalarımızı faaliyete geçireceğiz" dedi. Bekir Boydak, ayrıca önümüzdeki aylara Almanya Duisburg & Berlin Wedding, İsviçre Lozan gibi lokasyonlarda açılışlar planladıklarının da altını çizdi.

yazar

E-bülten için e-posta bırak