Interzum’da yeni odak: Yapıştırıcılar

Mobilya Dekorasyon Dergisi - Mobilya Dekorasyon - Dergi - Yayın - İletişim - Dergi - furniture - wood - design - dizayn - aksesuar - kenarbandı - edgeband - makine -woodworking - woodworkingmachinery - fair - mobilya fuarları - woodworking machinery - ahsap makineleri- glue-yapıştırıcı tutkal-

Interzum’da yeni odak: Yapıştırıcılar

24-11-2018
Interzum’da yeni odak: Yapıştırıcılar
Mayıs 2019’da, dünya interzum için tekrar Köln’de buluşacak. interzum, Ahşap ürünleri ve mobilya aksesuarları ile yüzey malzemelerinde yarının yaşam alanlarının tasarımı için bir ilham kaynağıdır. En yenilikçi ürünleri teknik ve materyal yeniliklerle birlikte sunar. Fuardaki ürünlerin çeşitliliği, onu dünyanın en büyük mobilya üretimi ve iç ticaret fuarı haline getiriyor. Bir sonraki fuar için, kendini, iletişimsel algı açısından genellikle akıldan çıkmayan yenilikçi ürünlere ayırıyor. Yapıştırıcılar bu kategoridedir.

Bu yılın ana teması yapıştırıcılar, 

Interzum 2019'da, tekstil ve makine segmentinde yapıştırıcı alan daha belirgin bir şekilde yer alacaktır. Alfa Klebstoffe / Simalfa, Collanti Concorde, Everad Yapıştırıcılar, Frabo Adesivi, GMC Costruzioni Meccaniche, Jowat, Kimyapsan Kimya, Mastek, Quin Global, Robatech, Saba Yapıştırıcılar ve Sızdırmazlık Malzemeleri, Savaré, Sefa Kimya gibi en önemli endüstri oyuncuları şimdiden yerlerini ayırttılar. Wakol, Xchem Uluslararası, Zaklady Chemiczne Bochem ve Zelu Chemie. Interzum Direktörü Maik Fischer, "Sektör, mobilya sektörünün gelişimi için temel öneme sahiptir." “Bu endüstri sektörünü bir araya getirerek ve tüm katılımcılara değişim ve sunum için daha iyi fırsatlar sunarak, bunu 2019'da gerçekleşecek fuarımızda yansıtmak istiyoruz.” dedi. 

yazar

Nesip Uzun-editor yazısı

E-bülten için e-posta bırak