İngiliz Mobilya Konfederasyonu (BFC), COVID-19 ile ilgili faaliyetleri hakkında bir güncelleme yayınladı.

Mobilya Dekorasyon Dergisi - Mobilya Dekorasyon - Dergi - Yayın - İletişim - Dergi - furniture - wood - design - dizayn - aksesuar - kenarbandı - edgeband - makine -woodworking - woodworkingmachinery - fair - mobilya fuarları - woodworking machinery - ahsap makineleri- glue-yapıştırıcı tutkal-

İngiliz Mobilya Konfederasyonu (BFC), COVID-19 ile ilgili faaliyetleri hakkında bir güncelleme yayınladı.

06-04-2020
İngiliz Mobilya Konfederasyonu (BFC), COVID-19 ile ilgili faaliyetleri hakkında bir güncelleme yayınladı.
İngiliz Şansölyesine Mektup25 Mart 2020’de BFC, COVID-19’un bir sonucu olarak sektörün karşılaştığı zorlukları vurgulayarak, Exchequer Şansölyesi Rishi Sunak MP’ye Mobilya ve döşemelik sektörünün karşılaştığı sorunları hafifletmeye yardımcı olacak tedbirleri değerlendirmesini istediler.

 

BFC Şansölye'ye tüm mobilya üretim yerleri ve B1 mobilya ile ilgili ticari alanlar da dahil olmak üzere 12 aylık İş Oranları tatilini mobilya endüstrisine uzatmayı düşündüğünü önerdi. BFC, bunun, 8.700'den fazla işletmede 123.000 yüksek vasıflı kişiyi istihdam ederek 12.2 milyar £ ciroya sahip sektöre daha fazla destek sağlayacağına inanıyor.

İşletme, Enerji ve Sanayi Stratejisi Departmanı ile irtibat kurmak

BFC, İş, Enerji ve Sanayi Stratejisi (BEIS) Departmanı ile proaktif olarak COVID-19'un neden olduğu zorluklar hakkında ilgili Departmandaki yetkililerle düzenli olarak iletişim kurmaya devam etmiştir.

BFC, işyeri  kapanışları ve kimin işe yaraması gerektiği konusunda netlik ihtiyacını vurguladı. Bakanlık endişelerini anladı ve onları burada bulunabilecek Hükümet yetkililerine  yönlendirdi. Bu beklentiler, işletmenin ne yapması gerektiğini ve çalışanlarını nasıl desteklemeleri gerektiğini kapsamalıdır.

 Mevcut işletme desteğinin özeti

23 Mart'ta BFC, Hükümet tarafından sağlanan ilgili iş desteğinin bir özetini yayınladı. BFC, güncellemeler duyurulduğunda bu tür rehberlik üretecektir. İşletmelere sunulan güncel bir Devlet desteği listesi de burada bulunabilir.

BFC, tüm tarafların Parlamenter Mobilya Endüstrisi Grubu (APPFIG) ile temas halinde olup, endüstrinin kaygılarını güncel tutmaktadır. APPFIG, video endüstrisi aracılığıyla mobilya endüstrisinin karşılaştığı zorlukları daha ayrıntılı olarak tartışmayı planlıyor.

APPFIG üyeleri endüstriyi desteklemektedir ve BFC COVID-19 salgını ile Grup ile irtibat kurmaya devam edecektir.

yazar

Nesip Uzun-editor yazısı

E-bülten için e-posta bırak