İnegöl’ün İkinci Mobilya AVM’si MOBİLİPARK’ın Lansman Toplantısı Yapıldı

Mobilya Dekorasyon Dergisi - Mobilya Dekorasyon - Dergi - Yayın - İletişim - Dergi - furniture - wood - design - dizayn - aksesuar - kenarbandı - edgeband - makine -woodworking - woodworkingmachinery - fair - mobilya fuarları - woodworking machinery - ahsap makineleri- glue-yapıştırıcı tutkal-

İnegöl’ün İkinci Mobilya AVM’si MOBİLİPARK’ın Lansman Toplantısı Yapıldı

23-05-2016
İnegöl’ün İkinci Mobilya AVM’si MOBİLİPARK’ın Lansman Toplantısı Yapıldı
İnegöl´de bir mobilya çarşısı daha inşa edilecek. Mobilipark ismi ile Bursa-Ankara karayolu üzeri Huzur mahallesi mevkiinde yapılacak projenin lansman toplantısı yapıldı. Seyran Koltuk firmasına ait alanda yükselecek olan Mobilipark´ın 8 Kasım 2016 tarihinde açılmasının hedeflendiği bildirildi.

Projenin Marrion Hotel´de gerçekleştirilen lansman toplantısına Belediye Başkanı Alinur Aktaş ile mobilyacılar katıldı.

 

KAPISI OLMAYAN MOBİLİPARK

 

Yemeğin ardından projenin tanıtımını yapan Mobilipark Proje Koordinatöre Bülent Temelli, “Bir sektörün yerel yönetimler tarafından desteklenmesi, o sektörün şaha kalmasına vesile oluyor. Son 16 yıllık mobilyacımız süremizde çok önemli gelişmeler oldu. 26 bin metrekarelik fuar alanı, büyük büyük mobilya fabrikaları var. Seyran koltuk firmasına ait alanda inşa edilecek Mobilipark projemiz var. Bende sizler gibi içinizden çıkan bir mobilyacıyım. Alın terimizle ürettiğimiz ürünlerimizi doğru mekanlarda, doğru yerlerde, doğru bir şekilde teşhir etme ihtiyacımız var. Bu teşhir ihtiyacı hepimizin ihtiyacı olan bir şey. Fuarlar ve bu tür organizasyonlar bu amaca dönük organizasyonlar. Mahmut Yaren bey bu projeyi anlattığında heyecanlandırdı. Bu proje aklımıza yattı. Bazı ülkelerde örneği olan bir proje. Kapalı çarşı mantığıyla, ürünle alıcıyı, alıcıyla satıcıyı çok sıcak bir ortamda buluşturan, kapısı ve vitrini olmayan, beğendiğiniz ürünü içeriye girip rahatlıkla inceleme imkanı sağlayacak bir proje” dedi.

 

40 BİN METREKARE KAPALI ALAN

 

Mobilipark projesinin Bursa-Ankara karayolu üzeri Huzur mahallesi mevkiinde 20 bin 300 metrekare alan üzerinde hayat bulacağını belirten Temelli, “13 bin 300 metre karesi inşaat alanı, 7 bin metrekare açık otopark alanından oluşacak. Toplamında 40 bin metrekare içerisinde tek bir kütleden oluşan bir proje. Yeni bir köprünün de yapılacağı alanda inşa edilecek projemiz. 60 metrekareden başlayıp, 150-200 metrekareye kadar yükselen showroomlar olabilecek. Müşterilerin çok rahat bir şekilde içeriye girip gezebileceği şekilde dizayn edildi. Mobilyacılarımızın faydasına olacak, onların bir kümelenme, bir mobilya AVM şeklinde ürünlerini teşhir edebilecek bir oluşum yapılacak. İhtiyacınız olan metrekareyi kiralayabileceksiniz. Toplantı salonları ve çocuk parkları da olacak. Mobilipark 3 kattan oluşacak. Yürüyen merdiven veya asansör sistemleri olacak. Mobilya çarşısında 120 ila 190 işyerinin olması düşünülüyor. Metrekare isteğine göre kiralama olacağı için işyeri sayısı net olmayacak” ifadelerini kullandı.

 

8 KASIM´DA HİZMETE AÇILACAK

 

Temelli, Mobilipark´ın 8 Kasım 2016 tarihinde MODEF Fuarı ile birlikte hizmete açılmasının hedeflendiğini de sözlerine ekledi.

yazar

E-bülten için e-posta bırak