II. Uluslararası Mobilya Kongresi 13 - 16 Ekim Tarihleri Arasında Muğla’da Yapılacak

Mobilya Dekorasyon Dergisi - Mobilya Dekorasyon - Dergi - Yayın - İletişim - Dergi - furniture - wood - design - dizayn - aksesuar - kenarbandı - edgeband - makine -woodworking - woodworkingmachinery - fair - mobilya fuarları - woodworking machinery - ahsap makineleri- glue-yapıştırıcı tutkal-

II. Uluslararası Mobilya Kongresi 13 - 16 Ekim Tarihleri Arasında Muğla’da Yapılacak

27-09-2016
II. Uluslararası Mobilya Kongresi 13 - 16 Ekim Tarihleri Arasında Muğla’da Yapılacak
İlki 1999 yılında Hacettepe Üniversitesi Ağaçişleri Endüstri Mühendisliği ve İstanbul Teknik Üniversitesi Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümleri tarafından ortak olarak düzenlenen Uluslararası Mobilya Kongresinin, uzun bir aradan sonra 2. sini Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Ağaçişleri Endüstri Mühendisliği Bölümü ve Akdeniz Üniversitesi, Ahşap Teknolojileri Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından düzenlenmektedir.

Mobilya Dekorasyon Dergisi İmtiyaz Sahibi Nesip Uzun’un da davetli olduğu “2. Uluslararası Mobilya Kongresi”  13-15 Ekim 2016 tarihleri arasında Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesinde gerçekleşecektir.

 

Yapılan açıklamaya göre, bu kongre ile ülkemiz mobilya endüstrisinin teknoloji, tasarım, üretim, pazarlama ve işletme yönetimi açısından mevcut durumunun değerlendirilmesi ve artan rekabet koşullarında yeniden yapılandırılması için firma temsilcileri ve bilim insanları arasında bilimsel bir tartışma ortamı oluşturmak amaçlanmıştır.

 

Kongrede yayrıca urtdışı ve yurtiçinde farklı üniversitelerden ortak alanlarda çalışan bilim insanlarının ve firma temsilcilerinin bir araya gelerek tanışmaları ve görüşlerini ifade etmeleri, bundan sonraki yıllarda işletmelerin istek ve taleplerine cevap verilebilmesi için gerekli bağın kurulması hedeflenmiştir. 

 

yazar

E-bülten için e-posta bırak