FURNITURK Dergilerimiz Dubai WOODSHOW 2016 Fuarında da Dağıtıldı

Mobilya Dekorasyon Dergisi - Mobilya Dekorasyon - Dergi - Yayın - İletişim - Dergi - furniture - wood - design - dizayn - aksesuar - kenarbandı - edgeband - makine -woodworking - woodworkingmachinery - fair - mobilya fuarları - woodworking machinery - ahsap makineleri- glue-yapıştırıcı tutkal-

FURNITURK Dergilerimiz Dubai WOODSHOW 2016 Fuarında da Dağıtıldı

18-05-2016
FURNITURK Dergilerimiz Dubai WOODSHOW 2016 Fuarında da Dağıtıldı
Türk katılım organizasyonunu STAR EXPO nun üstlendiği ve Ekin Yayın Grubu’nun da dergilerinin dağıtıldı 12. Woodshow Dubai Fuarı bu yıl 16 Türk firmasını ağırladı.

4-6 Nisan da Dubai World Trade Center’da gerçekleşen Ortadoğu’nun bu önemli ihtisas fuarı, 9 ülkenin toplu katılımı dışında 250 firmaya 4 ayrı holde ev sahipliği yaptı.

 

İlk  3 gün sadece profesyonel ziyaretçilere açık olan fuar, 47 ülkeden 12,500 civarındaki potansiyel alıcıların ürünlerini sergileyen firmalarla görüşme ve iş bağlantıları kurmasına imkan sağladı.

 

2015 yılına oranla %35 civarlarında büyüyen fuar, 2017 de ağaç, metal, yumuşak mobilya endüstrisi ve yatak üretim sektörlerini de içine alarak ilave 2 hall ile toplamda 6 hall ile yeni yüzü ile Ortadoğu’nun ve Afrika’nın ticaret merkezi olan Dubai de tek ihtisas fuarı olma özelliğini taşıyacak.

 

Bu yıl fuara Türkiye’den katılım yapan firmalar arasında POLCHEM, GİZİR AHŞAP, METAX, BETA KİMYA, RİVAL METAL, PROFİLSAN, TURANLAR MAKİNE, POLMEK KALIP, SİNOTÜRK, KALP PLASTİK, CAPPOR, MİS PLASTİK, ADALAR KİMYA, SİMİTEKS TEKSTİL, ÖZEMEK PLASTİK A1, KAPSAN MOBİLYA AKSESUARLARI, TÖRK MAKİNE gibi firmalar vardı.

yazar

E-bülten için e-posta bırak