FIMMA-MADERALIA 2016 Valencia Fuarına Bir Ziyaretçi Organizasyonu Düzenledik

Mobilya Dekorasyon Dergisi - Mobilya Dekorasyon - Dergi - Yayın - İletişim - Dergi - furniture - wood - design - dizayn - aksesuar - kenarbandı - edgeband - makine -woodworking - woodworkingmachinery - fair - mobilya fuarları - woodworking machinery - ahsap makineleri- glue-yapıştırıcı tutkal-

FIMMA-MADERALIA 2016 Valencia Fuarına Bir Ziyaretçi Organizasyonu Düzenledik

18-05-2016
FIMMA-MADERALIA 2016 Valencia Fuarına Bir Ziyaretçi Organizasyonu Düzenledik
"See you in Valencia" insiyatifi ile 01 - 05 Şubat tarihleri arasında eş zamanlı olarak gerçekleşen 4 fuar, Feria Habitat Valencia, Cevisama/ Coccina, Fimma ve Maderalia fuarları bu yıl oldukça hareketli bir biçimde gerçekleşti. Yayın grubumuzun da katıldığı ve bir de ziyaretçi organizasyonu gerçekleştirdiği etkinlik, İspanya ekonomosinin de yıllar sonra pozitif bir trende girmekte olduğunun önemli bir göstergesi idi.

BİRBİRİNİ BESLEYEN DÖRT ÖNEMLİ FUAR

Valencia’daki Feria Valencia fuar merkezinde 183.000 m2 üzerindeki bir alanda 40 ülkeden gelen ziyaretçileri toplam 8 hole yayılan 1.665 katılımcı ile buluşturan fuar, gerek seramik, banyo-mutfak, gerek ahşap ve makina, gerekse de mobilya, aydınlatma ve dekorasyon endüstrilerinde İspanya’nın toparlanma sürecinin bir göstergesi olmuştur.

Her üç fuar da toplamda hem ziyaretçi açısından % 19, hem de toplam alan olarak %15 civarında bir artış ile belki de ilk kez beklentileri aşan bir moral sağladı. Bu yıl 37. kez gerçekleşen ağaçişleme makine, aksam ve el aletleri fuarı Fimma ile ahşap ve mobilya yan sanayi fuarı Maderalia fuarında bu kez  dünya pazarlarının büyük oyuncularının önemli markalarına da görmek mümkündü.

212 katılımcısı tarafından sergilenen özgün tasarımları ve D-Area, “Salon Nude”, “International Contact Forum” gibi etkinliklerin oluşturduğu bölümleriyle özellikle tasarımcıların ilgi odağı olan Feria Habitat Valencia’da her dört katılımcıdan biri yabancı olup, İspanya dışında  ağırlıklı olarak İtalya, Almanya, Belçika ve Portekiz’den gelmişlerdi.

ETKİLİ ALIM HEYETLERİ

Bu yılki “See you in Valencia” etkinliklerindeki en çarpıcı gelişme, %34’lük bir büyüme ile Fimma – Maderalia fuarlarında olmuştu. 53.000 m2 üzerinde beşte biri uluslararası katılımcı olan 614 firmanın ürünlerinin sergilendiği fuarda sergilenen uluslararası markalar, gerek makina, gerek tedarik malzemeleri anlamında dünya pazarlarının da bir panoraması idi adeta. Özellikle bu fuar için Almanya, Brezilya Arjantin, Kolombiya, Fransa, İtalya, Fas, ABD, Portekiz gibi ülkelerden gelen ziyaretçilerin bir önceki yıla oranla artışı dikkat çekiyordu.

Fuarda ayrıca ANIEME, FEDAI and ICEX  tarafından gerçekleştirilen alım heyetlerinin yanısıra, Türkiye’den de yayın grubumuz tarafından firma imtiyaz sahibi Nesip Uzun’un liderliğinde sektör profesyonellerinden oluşan bir heyet organize edildi ve fuar boyunca katılımcı, ziyaretçi ve organizatörler ile çeşitli görüşmelerin gerçekleştirilmesi sağlandı.

 

yazar

E-bülten için e-posta bırak