EGGER "Interior Match": Uyumlu birlikteliğin tasarımları

Mobilya Dekorasyon Dergisi - Mobilya Dekorasyon - Dergi - Yayın - İletişim - Dergi - furniture - wood - design - dizayn - aksesuar - kenarbandı - edgeband - makine -woodworking - woodworkingmachinery - fair - mobilya fuarları - woodworking machinery - ahsap makineleri- glue-yapıştırıcı tutkal-

EGGER "Interior Match": Uyumlu birlikteliğin tasarımları

02-07-2021
EGGER
Ahşap bazlı malzeme üreticisi, ilk kez mobilya ve iç tasarım dekorları ile parkeleri bir araya getirerek müşterileri için tasarımı çok daha kolay kılıyor.EGGER, "Interior Match" serisi ile mobilya ve parke kombinasyonlarındaki olasılıkları gözler önüne seriyor. Bu dekor seçkisi, 2020-22 Dekoratif Koleksiyonu’ndaki mobilya ve iç tasarım dekorlarını PRO 2021+ Parke Koleksiyonu ile buluşturuyor.

"Mix & Match" (Karıştır ve Eşleştir) teması uzun süredir iç tasarım uygulamalarına yön veriyor. Renkler, malzemeler ve yüzeyler ile yapılan kombinasyonlar yaratıcılığı ve bireyselliği ön plana çıkarıyor. Bu durum özellikle güncel trendlere uyum sağlayan açık yaşam, yerleşim ve çalışma alanlarında kendini gösteriyor. Belirsizleşen sınırlar ve işlevsel alanlar arasındaki mekan ayrımlarının kaybolmasıyla birlikte parke ve iç tasarıma yönelik talepler değişiyor. EGGER Grup Dekor ve Tasarım Yönetimi Başkanı Klaus Monhoff, "Tasarımdaki bu sınırsız özgürlük sayesinde, birbiriyle uyumlu odak noktaları arzu edilen görsel uyuma katkı sağlıyor. EGGER bu trende yeni "Interior Match" tasarım konseptiyle karşılık veriyor. Bu konseptte ilk kez Dekoratif Koleksiyonu ile PRO 2021+ Parke Koleksiyonu bir araya geliyor.

Ahşap bazlı malzeme üreticisi, 30 dekordan oluşan seçkisiyle bu temayı ilk kez bu kadar geniş bir ürün yelpazesinde uyguluyor. Bu da mimarlara, üreticilere ve son müşterilere çağdaş ve uyumlu tasarımları zahmetsizce oluşturma fırsatı sunuyor.

Tasarımda uyum

"Interior Match" koleksiyonu, aynı dekor çözümleri ile renkleri ön plana alan çözümleri birbirinden ayırıyor. "Dekor Uyumu" temasında ise parke, mobilya ve iç tasarım ürünleri aynı dekorlarda farklı yüzey dokuları ile sunuluyor. Müşteriler, tasarımlarını uyumlu hale getirmek için parke, kapı, mutfak tezgahı veya mobilyaların tamamında aynı dekoru seçebiliyor. Öte yandan "Renk Uyumu" teması renklerin ön planda olduğu dekorları içeriyor. Dekor Yönetimi Kıdemli Parke Uzmanı Ayla Schwarzmayr, "Toplam 30 dekordan oluşan bu seçki, her iki koleksiyondaki yeni ürünlere yer veriyor. Dekorların tamamı birçok farklı kombinasyonda kullanılmak üzere seçildi. Böylece cepheler, tezgahlar veya tüm mobilya parçaları kolayca zemin ile uyumlu bir şekilde kullanılabiliyor. İster çarpıcı ister abartısız bir görünüm istiyor olun, 'Interior Match' koleksiyonunda her tarza uyacak ürünler bulabilirsiniz." yorumunda bulunuyor.

Otantik dekorlar şu anda oldukça popüler. Bu durum hem görünüm ve his açısından gerçeğe oldukça yakın damarlı ahşaplar hem de parke veya tahta görünümleri gibi klasik montaj desenleri için geçerli. "Interior Match" serisindeki ahşap reprodüksiyonlar, doğal ve basit görünümlerden rustik ve çarpıcı temalara kadar çeşitlilik gösteriyor.

 

 

Vurgu oluşturmanıza olanak tanıyan renk geçişlerine sahip vintage dekorlar da oldukça revaçta. Klaus Monhoff, "Sherman Oak ile hem mobilya ve iç tasarım koleksiyonunda hem de parke koleksiyonunda mevcut olan ve aynı dekorla işlenen iki senkronize gözenekli yüzey sunuyoruz. Bu da aynı malzemenin dekoru geliştirmek için bir şablon olarak kullanıldığı anlamına geliyor. Bu şekilde bir kullanım, eş zamanlı olarak uygulanan yüzeyler ile mobilya ve parkeler arasında bir 'Dekor Uyumu' ortaya çıkarıyor." diyor. Çağdaş tasarımlardaki taş görünümü, "Interior Match" dekor seçkisinde hem terazzo ve beton hem de mermer reprodüksiyonlarıyla sunuluyor.

Interior Match koleksiyonundaki ürünler sayesinde mimarlar ve üreticiler yalnızca sahip oldukları fikirlerle değil, aynı zamanda dayanıklı ve sürdürülebilir ürünlerle de müşterileri kendine çekiyor. EGGER sürdürülebilir bir şekilde hareket eder, kaynakları ve iklimi korur, böylece verdiği sözü de yerine getirir: "Ahşaptan daha fazlası."

 

EGGER "Interior Match": Uyumlu birlikteliğin tasarımları

 

 

→     EGGER, "Interior Match" konseptinde ilk kez 2020-22 Dekoratif Koleksiyonu'ndaki mobilya ve iç tasarım dekorlarını PRO 2021+ Parke Koleksiyonu ile buluşturuyor.

→     Bu koleksiyonda farklı yüzey dokularına sahip 23 "Dekor Uyumu" dekoru ve renklerin ön planda olduğu 7 adet "Renk Uyumu" seçeneği yer alıyor.

→     Bu da mimarların, üreticilerin ve son müşterilerin çağdaş ve uyumlu tasarımları kolayca oluşturabilmesini sağlıyor.

→     Bu dekor seçkisi hem yeni ürünlere hem de otantik bir görünüm ve hissiyata yönelik trende odaklanıyor

→     www.egger.com/interior-match adresinden daha fazla bilgi edinebilirsiniz

 

 

 

Resim yazıları

"Interior Match" koleksiyonu, aynı dekorların veya renklerin ön planda olduğu tüm uygulama alanları için ideal ürünler sunuyor.

Öne çıkan dekor:

Mobilya: H1345 ST32 Gri Sherman Meşe

Yer döşemesi: EPL185 Gri Sherman Meşe

Parke ve mobilyalarda uyumlu dekorlar kullanıldığında, yüzeylerin yoğun olarak kullanıldığı herkese açık uygulamalarda bile karakter ve duygu dolu benzersiz alanlar ortaya çıkıyor.

Öne çıkan dekor:

Duvar tasarımı ve resepsiyon: F812 ST9 Beyaz Levanto Mermer

Yer döşemesi: EPL005 Levanto Açık Mermer

Aynı dekora sahip bir tezgah ve parke mi? "Interior Match" ile bunu yapmak çok kolay.

Öne çıkan dekor:

Tezgah: H1344 ST32 Konyak Kahve Sherman Meşe

Yer döşemesi: EPL184 Konyak Kahve Sherman Meşe

"Renk Uyumu", renklerin ön planda olduğu dekorları gösteriyor. Parkelerin ve mobilyaların uyumu, "Mix & Match" temasında ahenkli bir görünüm yaratıyor.

Öne çıkan dekor:

Mobilya: H3326 ST28 Gri Bej Gladstone Meşe

Yer döşemesi: EPL202 Gri Bej Arcani Meşe

 

"Interior Match" ile kapının tasarımı da odayla uyum sağlıyor.

Öne çıkan dekor:

Kapı ve dolap: F638 ST16 Gümüş Chromix

Yer döşemesi: EPD046 Gümüş Chromix

FOTOĞRAFLAR: EGGER Holzwerkstoffe, telif hakkı sahibinin adı belirtilerek yeniden basılabilir

REPRODÜKSİYON: Bahsi geçen tüm dekorlarımız reprodüksiyondur. Farklı yüzey kaplamaları nedeniyle mobilya ve parke dekorları arasında hafif sapmalar yaşanabilir.

GÖRSEL INDIRME BAĞLANTISI: https://celum.egger.com/pinaccess/showpin.do?pinCode=hQZNWE2iIFnx

 

 

 

yazar

Nesip Uzun-editor yazısı

E-bülten için e-posta bırak