DIEFFENBACHER, APPbyYou internet start-up firmasına yatırım yaptı.

Mobilya Dekorasyon Dergisi - Mobilya Dekorasyon - Dergi - Yayın - İletişim - Dergi - furniture - wood - design - dizayn - aksesuar - kenarbandı - edgeband - makine -woodworking - woodworkingmachinery - fair - mobilya fuarları - woodworking machinery - ahsap makineleri- glue-yapıştırıcı tutkal-

DIEFFENBACHER, APPbyYou internet start-up firmasına yatırım yaptı.

20-03-2020
DIEFFENBACHER, APPbyYou internet start-up firmasına yatırım yaptı.
2012’de kurulan firma orta büyüklükteki şirketler için dijitalizasyon çözümleri üretiyor.DIEFFENBACHER, MyDIEFFENBACHER dijital servis platformunun önemli bir parçası olan MyMessenger ticket ve mesajlaşma uygulamasını geliştiren APPbyYOU GmbH şirketinden pay satın aldı. DIEFFENBACHER, MyMessenger uygulamasını geçen sene Hannover’da Ligna fuarı sırasında tanıtmıştı.

DIFFENBACHER, APPbyYou ile 2018 ortasında yenilikçi bir ticket sistemi geliştirmek için partner ararken tanıştı. DIEFFENBACHER bir ticket sisteminin ana işlevleri ile destekleyici iletişimi birleştiren tek bir araç istiyordu. APPbyYou, yenilikçi yaklaşımı, esnek ve çevik takımı ve uygulama geliştirme teknolojileri ile DIEFFENBACHER’ın ilgisini çekti.

Bu birlikte çalışmanın sonucunda, mükemmel bir şekilde bir ticket sistemini ve mesajlaşma uygulamasının birleşimi olan ve akıllı telefonlarda, tabletlerde ve bilgisayarlarda desteklenen DIEFFENBACHER’ın MyMessenger uygulaması doğdu. Bu uygulama ile tüm tarafların iletişimi aynı uygulama içinde sağlanırken, servis konuları kolaylıkla işleme alınabilir ve belgelenebilir. Belgeleme ve iki tarafın birbirini daha iyi anlayabilmesi için uygulama içinde resim, video ve doküman gönderilebilir. Bir diğer avantaj ise kullanıcıların kendi ana dilinde yazabilmesi: uygulama çeviriyi halleder.

Uygulamanın konsept tasarımı 2019 başında tamamlandı. Bir DIEFFENBACHER müşterisi uygulamayı test etti ve gelişimine katkıda bulundu. Uygulamanın 2019 Mayıs ayında Ligna fuarındaki tanıtımına müşterilerin geri dönüşleri tamamen olumluydu. DIEFFENBACHER Müşteri Hizmetleri’nin başında olan Peter Martin, ‘Yıl sonuna kadar, MyMessenger uygulaması ağaç bazlı panel endüstrisinde 8 müşterimiz tarafından her gün kullanılıyor bile. Uygulamaya olan ilgi büyümeye devam ediyor.’ dedi.

APPbyYOU orta büyüklükteki firmalar için akıllı dijitalizasyon çözümleri üzerine uzmanlaşıyor. Thomas Teufel ve Willi Pasternak firmayı Mayıs 2012’de Balgheim, Almanya’da kurdu. Şu an 12 çalışanı olan firmanın misyonu, müşterilerine kendi bulut sistemleri içinde çalıştırabilecekleri özelleştirilebilir bir mesajlaşma uygulaması sağlamak. Satın aldıkları hisseler sonucunda, DIEFFENBACHER, APPbyYOU ile olan ortaklığını derinleştirdi. İki firma şu an dijital fabrika için başka akıllı çözümler üzerine çalışıyorlar.

yazar

Nesip Uzun-editor yazısı

E-bülten için e-posta bırak