CIFF ve INTERZUM Guangzhou Fuarları

Mobilya Dekorasyon Dergisi - Mobilya Dekorasyon - Dergi - Yayın - İletişim - Dergi - furniture - wood - design - dizayn - aksesuar - kenarbandı - edgeband - makine -woodworking - woodworkingmachinery - fair - mobilya fuarları - woodworking machinery - ahsap makineleri- glue-yapıştırıcı tutkal-

CIFF ve INTERZUM Guangzhou Fuarları

15-05-2012
CIFF ve INTERZUM Guangzhou Fuarları
Yayın grubumuzun bu yılın ilkbahar aylarında Uzak Doğu'daki son durağı 27 - 30 Mart 2012 tarihleri arasında Çin'in Guangzhou kentinde gerçekleşen fuarlardı.
EKİN Yayın Grubu, standı aracılığıyla Mobilya ve Furniturk dergilerini dünyanın dört bir yanından Çin'e gelmiş olan mobilya profesyonellerine dağıtma olanağı buldu.

Guangzhou kenti, bir sanayi kenti olması yanında yıl boyu değişik sektörlere ev sahipliği yapan devasa fuar alanıyla da önemli bir kimliğe sahiptir.

Çin'in bu en büyük sanayi kenti, bu yıl mobilya ya sanayi, makine ve ois mobilyalarına ev sahipliği yaptı. Her tür mobilya aksesar ve malzemelerinin sergilendiği fuar alanının 4.1 No'lu holünde Alman Koelnmesse işbirliği ile Interzum Guangzhou fuarı diğerleriyle birlikte ez zamanlı olarak yapıldı. Türkiye milli katılımı SENEXPO Fuarcılık'ın organize ettiği bu fuara bu yıl rekor düzeyde Türk imalatçı firma katıldı. Yüzlerce Türk firma temsilcisi ise fuarı ziyaret etti. EKİN Yayın Grubu ile birlikte, 24'ü aşkın Türk firması bu yıl Guangzhou'da uluslararası ayıcılarla buluşurken, "Sektörün bu önemli buluşma noktasında biz de varız" dediler.

Türk ürünlerinin oldukça beğenildiği ve Avrupa standartlarında değerlendirildiği fuarın katılımcıları da oldukça memnun olarak ayrıldılar.

Bu yılın katılımcıları arasında EKİN Yayın Grubu ile birlikte SAMET, TECE, PORTAKAL, SEVDEHAN, STARAKS, ARRAY, ADALAR, AKPINAR, BAKIŞ KAPAK, BAYTEK BAYLAR, BOYÇELİK, ELMACIOGLU, TUNCAY KONTRPLAK gibi Türk firmaları katıldı.

2012 yılında bir öncekine oranla %20'lik bir artışla 130.000 m2 üzerinde bir alanda 243'ü yurtdışından olmak üzere 1,057 firmanın katılımıyla kapılarını açan Interzum Guangzhou'da Almanya, İtalya ve ABD gibi önceki katılımcılarına ek olarak AHEC, Türkiye, Şili ve İspanya'nın gerçekleştirdiği 4 yeni milli katılım pavyonu yer almaktaydı.

11.1 No'lu salonda ağaçişleme makina ve aletleri, 14.1 No'lu salonda aksesuar, hırdavat ve mobilya ekipmanları, 15. 1 No'lu salonda ise yarı mamül ürünler, döşemelik malzeme ve ekipmanları, ahşap malzemeler, yapıştırıcılar ile iç dekorasyon malzeme ve ekipmaları sergilendi.

Fuar, açık kaldığı 4 gün boyunca 50.000'i aşkın ziyaretçi tarafından ziyaret edildi. Eşzamanlı olarak gerçekleşen etkinliklerden CIFF Office 2012 fuarı da 680,000 m2'lik bir alanda 3,375 firmanın ürünlerini 178,000 kadar profesyonel ziyaretçiye ulaştırdı.
yazar

E-bülten için e-posta bırak