CIFF Guangzhou 3-6 Mart 2021 tarihleri arasında gerçekleşiyor

Mobilya Dekorasyon Dergisi - Mobilya Dekorasyon - Dergi - Yayın - İletişim - Dergi - furniture - wood - design - dizayn - aksesuar - kenarbandı - edgeband - makine -woodworking - woodworkingmachinery - fair - mobilya fuarları - woodworking machinery - ahsap makineleri- glue-yapıştırıcı tutkal-

CIFF Guangzhou 3-6 Mart 2021 tarihleri arasında gerçekleşiyor

09-01-2021
CIFF Guangzhou 3-6 Mart 2021 tarihleri arasında gerçekleşiyor
Mobilya sektörünü canlandırmak için yeni bir iş modeli sunuyor. dünya mobilya ihracat devi Çin’de her yıl Mart aylarında Guangzhou’da 2 kez Shanghai’de 1 kez olmak üzere her her yıl gerçekleştirilen ve m2 bazında olsun, ziyaretçi ve katılımcı bazında olsun dünyanın en büyük mobilya fuarları 2020 yılında Tüm dünyayı etkisi altına alan Pandemi nedeniyle fuarın ilk fazı olan CIFF Guangzhou 2020 fuarları gerçekleştirilememişti.

"Tasarım trendi, küresel ticaret, tüm tedarik zinciri",başlıkları bı yıl gerçekleşecek olan  CIFF Guangzhou’nun küresel bir pandemi bağlamında sektörün gelişimine yardımcı olmak için kendisini yeniden konumlandırdığı yeni temadır.

  Çin’deki 2021’in en büyük mobilya tasarım etkinliği olan 47. Çin Uluslararası Mobilya Fuarı, tasarımın değerini artırmayı ve güncel olaylar ve oyunun yeni kuralları ile bağlantılı olarak yeni bir iş modeli oluşturmayı hedefleyecek. Model, tüm mobilya endüstrisini yeterince temsil eden, her zaman ihtiyaçları destekleyen, optimize edilmiş, daha kapsamlı bir fuar portföyü sunmak için olağanüstü iç pazar ile ihracatın daha fazla büyümesi için Katılımcıların ve ziyaretçilerin arasındaki sinerjiye ve çevrimdışı ve çevrimiçi tanıtımın entegrasyonuna dayanmaktadır.

            CIFF Guangzhou 2021, ürün sektörüne göre organize edilen iki aşamada gerçekleştirilecek: birincisi, 18-21 Mart tarihleri arasında, ev mobilyası, ev dekorasyonu ve ev tekstili, dış mekan ve eğlence mobilyalarına adanmış; ikincisi, ise 28-31 Mart tarihleri arasında ofis mobilyaları, ticari mobilyalar, otel mobilyaları ve mobilya endüstrisi için mobilya makineleri ve hammaddeleri için gerçekleşiyor.

       Toplam 750.000 metrekarelik bir alanı kaplayan Guangzhou'daki Çin İthalat ve İhracat Fuarı Kompleksi'nin 4.000 firma ve 300.000 ticari ziyaretçiye ev sahipliği yapması bekleniyor.

 ilk aşamada, Ev Mobilyası sektöründe, ev mobilyasındaki en son yenilikler sergilenecek: uluslararası tasarım trendleri, modern ve çağdaş mobilya, döşeme ve çeşitli yaşam ve gece alanı çözümleri. Homedecor & Hometextile, mobilyalar, aydınlatma, tablolar, dekoratif öğeler ve yapay çiçeklerdeki yeni iç tasarım trendlerine odaklanacak, Outdoor & Leisure ise bahçe masaları, sandalyeler ve ekipman gibi dış mekan mobilyaları ve mevsimlik dekorasyonlar sunacak.

            Dünyanın ofise adanmış en büyük ticaret fuarı olan Office Show, ikinci aşamada manşet olacak: işyeri için sistemler ve sandalyeler, akıllı ofis için trendler ve çözümler, kamusal ve ticari alanlar ve okullar, tıbbi bakım ve yaşlıların ihtiyaçları için. Aynı zamanda, CIFM / interzum Guangzhou 2021, mobilya endüstrisi için en yeni teknolojileri, makineleri, malzemeleri, yüzeyleri ve temel bileşenleri sunacak olan Çin ve uluslararası lider markalara ev sahipliği yapacak.

 

yazar

Nesip Uzun-editor yazısı

E-bülten için e-posta bırak