ÇATI VE CEPHE MALZEMELERİ ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU

Mobilya Dekorasyon Dergisi - Mobilya Dekorasyon - Dergi - Yayın - İletişim - Dergi - furniture - wood - design - dizayn - aksesuar - kenarbandı - edgeband - makine -woodworking - woodworkingmachinery - fair - mobilya fuarları - woodworking machinery - ahsap makineleri- glue-yapıştırıcı tutkal-

ÇATI VE CEPHE MALZEMELERİ ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU

09-05-2019
ÇATI VE CEPHE MALZEMELERİ ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU
B2B Medya Yayın Grubu dergilerimizden Çatı ve Cephe tarafından 8.’si düzenlenen "Çatı ve Cephe Malzemeleri Ödülleri 2018", 7 Mayıs’ta Mercure Otel Altunizade’de düzenlenen Ödül Töreni ile sahiplerini buldu.

Çatı ve Cephe Malzemeleri Ödülleri "Çatı" ve "Cephe" olarak iki ana başlıkta ve her iki başlığın altında ikişer olmak üzere dört kategoride verildi. "Çatı" başlığı altında "Yılın Çatı Kaplama Malzemesi/Sistemi" ve "Yılın Çatı Sistem Bileşeni" ödülü verilirken, "Cephe" başlığı altında ise "Yılın Cephe Malzemesi/Sistemi" ve "Yılın Cephe Sistem Bileşeni" ödülü verildi.

Sektörün önde gelen temsilcilerinden oluşan "Çatı ve Cephe Malzemeleri Ödülleri Seçici Kurulu", ödül töreni öncesinde okur oylarını değerlendirdikten sonra kendi oylarını da kullandılar. Oylamada Seçici Kurul’un oyları yüzde 70, okur oyları ise yüzde 30 etkili oldu. Seçici Kurul üyeleri arasından müşahit olarak seçilen Prof. Dr. Nil Türkeri tarafından oylar tespit edilerek nihai sonuç belirlendi.

Kazananlara ödüllerini ÇATIDER Başkanı Yaşar Şenal, CEPHEDER Yönetim Kurulu Üyesi Barış Erdem takdim etti.

Çatı ve Cephe Malzemeleri Ödülleri Kazananları:

  • Yılın Çatı Kaplama Malzemesi / Sistemi: HeliaSol 2000 / Binalara Entegre İnce Film Organik Solar Paket - Heliatek / ISUN Enerji
  • Yılın Çatı Sistem Bileşeni: Aquapanel Rooftop / Knauf
  • Yılın Cephe Malzemesi / Sistemi: Şişecam Temperlenebilir Solar Low-E Cam Nötral 60/28 / Trakya Cam
  • Yılın Cephe Sistemi Bileşeni: Schüco VentoLife Havalandırma Sistemi / Schüco
yazar

Nesip Uzun-editor yazısı

E-bülten için e-posta bırak