Bursa’dan dünyaya açılan GASAN, beş kıtaya Gazlı Amortisör satıyor.

Mobilya Dekorasyon Dergisi - Mobilya Dekorasyon - Dergi - Yayın - İletişim - Dergi - furniture - wood - design - dizayn - aksesuar - kenarbandı - edgeband - makine -woodworking - woodworkingmachinery - fair - mobilya fuarları - woodworking machinery - ahsap makineleri- glue-yapıştırıcı tutkal-

Bursa’dan dünyaya açılan GASAN, beş kıtaya Gazlı Amortisör satıyor.

12-11-2021
Bursa’dan dünyaya açılan GASAN, beş kıtaya Gazlı Amortisör satıyor.
Gazlı Amortisor üretiminde kurulduğu 2009 yılından bu yana gerek kapasite, gerekse de işletme olarak sürekli bir büyüme yatırımı yapan Gasan, Gazlı amortisör üretiminde küresel düzeyde önemli bir aktör haline geldi. Münir Gültepe tarafından kurulan firma ,ürün gamını sürekli arttırarak hitap ettikleri sektörlerin sayısını da çoğaltıyor.

Mobilya üretiminin mutfak ofis oturma grubu çekyatlar vb pek çok çeşidinde  pratik ve işlevsel özelliğinden dolayı çok tercih edilen ürünleri bu sektörlerin ,yanı sıra otomotiv sektöründe , hastane mobilyaları ile ofis koltuklarında da kullanmaktadır.  

Gasan ortalama bir atölyeden, bugün 6000 m2 alanda modern üretim hatları ve teknolojik yatırımlarıyla Türkiye’nin en büyük üretim kapasitesine sahip bir firma olmuş.  İSO 9001 ve ISOTS Amerikan Global Standartları sertifikasına da sahip olan GASAN ‘da  Üretilen tüm ürünler testlerden geçerek tüketiciye ulaşıyor.

 Kurulduğu günden bu yana ihracatı ana hedef haline getiren firma iç pazar kadar dış pazar hedeflerini de yıllardır yatırım yaptığı uluslararası sektörel fuarlarda gerçekleştirmiş. Bu gün gazlı amortisör pazarında sektörün

en büyük üreticisi ve   Pazar payına sahip Çin’e ürün satan Gasan, Asya’dan Afrika’ya Avrupa’nın hemen her ülkesine Rusya ve Latin Amerika’ya kadar çok geniş bir pazara ihracat yapmaktadır.

            Ekim ayında gerçekleşen İntermob fuarında oldukça zevkli ve minimal tarzda hazırlanmış standında Müşterilerini ağırlayan Gasan aynı zamanda İtalya Sicam fuarında İtalyan temsilcisi kanalıyla ürünlerini sergiledi.

İntermob fuarı ertesinde 15 Ekim 2021’de Amerika Las Wegas’ta düzenlenen ve Amerika’nın  en önemli mobilya fuarı olan High Point fuarına da giderek önemli tanıtımlar ve ikili iş görüşmeleri gerçekleştirdi.  Ekim ayında gerçekleşen bu üç büyük etkinlikten de memnun ayrılan Gasan 2021 yılının  Pandeminin tüm olumsuz koşullarına rağmen yılı iyi kapattıklarını belirtti.

yazar

Nesip Uzun-editor yazısı

E-bülten için e-posta bırak