Biesse’den dünya çapında 1000’den fazla sistem kurulumu

Mobilya Dekorasyon Dergisi - Mobilya Dekorasyon - Dergi - Yayın - İletişim - Dergi - furniture - wood - design - dizayn - aksesuar - kenarbandı - edgeband - makine -woodworking - woodworkingmachinery - fair - mobilya fuarları - woodworking machinery - ahsap makineleri- glue-yapıştırıcı tutkal-

Biesse’den dünya çapında 1000’den fazla sistem kurulumu

11-09-2021
Biesse’den dünya çapında 1000’den fazla sistem kurulumu
Günümüz teknolojileri, tüm üretici firmalara tasarım ve üretim aşamalarını basitleştiren ve optimize eden bir değişim süreci vasıtasıyla gelişme ve büyüme fırsatı sunmaktadır. Biesse Group’un hedefi; müşterilerinin fabrikalarını dijital fabrikalara dönüştürerek esneklik ve rekabet gücü kazanmalarına yardımcı olmaktır. Ancak en önemli yeni gelişme tüm bunların artık büyük ve küçük tüm işletmeler tarafından kullanıma uygun olmasıdır ve Biesse müşteriye yönelik üretim kavramıyla birlikte karşılaşılan güçlüklere karşı en doğru çözümü sunmaktadır.

 

Güvenilir, yenilikçi ve kişiselleştirilebilir teknoloji:

Biesse Systems, son yıllarda küçük ve orta ölçekli işletmelerin üretim süreçlerinin büyümesi ve optimizasyonunu mümkün kılmak için tasarlanmış olan ebatlama, kenar bantlama, düztabla CNC, delik ve montaj üretim süreçleri ve çözümlerini barındırmak için kurulmuş olan 300'den fazla esnek sistemle tartışmasız bir liderdir. Bunu rakamlarla ifade edecek olursak:

·       gerçek zamanlı işlemlerde % 25'e varan üretim hattı performansı artışı,

·       geleneksel çözümlere kıyasla ürün teslimat sürelerinde % 35' oranında azalma,

·       geleneksel üretim yöntemlerine kıyasla hammadde maliyetlerinde % 10 oranında azalma,

·       operatör maliyetlerinde % 30 oranında azalma sağlar.

Kazandıran bir strateji.

Ahşap işleme teknolojilerinde uzun yıllara dayanan tecrübesiyle Biesse Systems, "her şeyin bir arada olduğu" çözümler sunan bir marka konumlanmasına olanak tanıyan geniş teknik bilgiye sahiptir. Pazar hakkındaki derin teknik ve ticari bilgileri, uluslararası müşterileriyle olan iş ortaklığı ve geniş çaplı bayi ağı şirketin sahip olduğu en değerli varlıklardır.

Biesse Systems ekibinin stratejisi şu anahtar kavramlara dayanmaktadır:

KESİN TESLİM SÜRELERİ: Hız ve esneklik sağlamak için pazarın taleplerine cevap verme süresinin azaltılması. Biesse Systems çözümleri ile müşteriler, siparişin gönderilme zamanını bilir ve üretimi buna göre planlayabilir.

OTOMASYON: Otomasyon sürecinin bir parçası olarak, makineler performanslarını sık sık ve sürekli olarak optimize eder. Biesse Systems çözümleri; entegre, bağlantılı ve dijitaldir.

STOK YÖNETİMİ: Entegrasyon sürecinin planlanması, aynı zamanda depo akışını optimize etmek anlamına gelir ve bu da Biesse’nin gerçek satış temelli programlarının kabiliyeti sayesinde stok azaltımını garanti eder.

MODÜLERLİK: Biesse Systems'deki entegre hatlar, modüler bir tasarım yaklaşımı benimsemekte ve böylece her an genişletilebilmektedir. Bu özellik, müşterilerin pazar trendlerine ve fabrikanın gelecekteki gelişmelerine göre yatırımlarını ölçebileceği ve ayarlayabileceği anlamına gelmektedir.

TOPLAM KALİTE: Üretim süreci ile ilgili sunulan kusursuz bilgi birikimi, müşterilerin her aşamada kaliteyi garantiye etmesini sağlar ve hata riski sıfıra iner.

Müşterilerle doğrudan ve sürekli iletişim.

Biesse, şirketin Teknik Turlarında (TechTours), Pesaro'daki genel merkezinde, Grup Şirketleri’ndeki showroom etkinliklerinde ve katıldığı fuarlarda müşterilerinin tüm teknolojilerini bireysel deneyimlerle keşfetmelerini sağlar.

Şirketinizin nasıl tam donanımlı bir "akıllı fabrika" haline gelebileceğini deneyimlemek için, 9-13 Ekim tarihleri arasında,

Tüyap Woodtech Fuarı’nda Salon 2 – Stand 211’de Biesse’yi ziyaret edebilirsiniz.

yazar

Nesip Uzun-editor yazısı

E-bülten için e-posta bırak